2777
2789
عنوان

برای پرپشت شدن مو چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 29 پست

روغن نارگیل و سیاهدانه عالیه

واسه شست و شو هم صابون مو بگیر شامپو نزن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر من دکتر ساخت انواع صابونای گیاهی و کرمهای روشن کننده ضدجوش ضد لک نرم کننده سفید کننده برا هر پوست ومویی کرم وصابونشو ساخته بهترین تقویت کننده ها،،صابونا و شامپوهای ضد ریزش مو تقویت کننده پیاز مو عالی با بهترین مواد طبیعی و تقویتی ارسال ب شهرستانم داره ،دوست من من خودم چندین ساله جلو سرم موهام ریختن ازبس رنگو مش زده بودم الان چندماهه ک از صابونای گیاهی استفاده میکنم الان تمام اطرافیانم میگن عجب موهات دارع درمیاد خیلی از این موضوع  خوشحالم واقعا،،

واقعا راست میگم اگه خودم نتیجه نمیدیدم باور نمیکردم ولی خدا شاهده ب امام رضا خیلی خوبه نتیجه دیدم نه من هزارتا مشتری دارع تو،اکثر شهر های ایران براشون پست میکنه همه شونم راضین ،برا چین وچروک صورت ی کرم ساخته عالیه من دارم استفادع میکنم خیلی خیلی چروکام باز شدن باور کن ،اگه دوست داشتین شمارشو بدم باهاش صحبت کن برا مشگلت 

اگه اینستا  یا تل داری پیج سوگند رو ببین  انواع ماسک و روغن تشخیص نوع ریزش و درمانشو  ...

اتفاقا دارمش خیلی عالی راهنمایی میکنه اما موهای من ریخته نازک شده تار موهام

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
جدی میگی؟ اولین باره میشنوم

منم تا حالا ندیده بودم از نزدیک 

ولی یادمه بچه بودیم میگفتن قرصشو بخرین خورد کنین بریزین تو شامپو بزنین به موهاتون یا مثلا میگفتن بزنین به ابرو

هم تار موهامو یه ذره ضخیم کرد هم ریزه ریزه در اومد 

ولی حتما با دکتر مشورت کن 

اتفاقا دارمش خیلی عالی راهنمایی میکنه اما موهای من ریخته نازک شده تار موهام

حنا بزار  میگن هم ضخیم میکنه هم برای ریزش و رویش خوبه خودمم موهام نازک شده میخام دیگه رنگه مو رو رو بیخیال بشم حنا بزنم

همش واسه اعصابه... اگه روزگارمون خوش بود انقد موهامون نمیریخت

😢😢😢

برام ارزو شده فرق زدن 

اینقد دوس دارم فرق باز کنم یه خط باریککک بشه😔

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
😢😢😢 برام ارزو شده فرق زدن  اینقد دوس دارم فرق باز کنم یه خط باریککک بشه😔

منم همش موهامو میکنم زیر روسری کسی نبینه

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم