قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست
باید بهتون بگم توی انتخاب قالیشویی خوب دقت کنید انقدر فرش گرون شده که واقعا سخته خریدنش و نمیشه دوباره خرید من ساکن اصفهانم و <a href="https://soroshvash.ir/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">قالیشویی سروش اصفهان</a> رو انتخاب کردم و عالی بوده.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212