یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا بعضی قالیشویی ها کارشون افتضاح ما هم یه بار فرشامونو دادیم سر آخر باهاشون دعوامون شد ولی امسال دوستم یه قالیشویی بهم معرفی کرد خیلی از کارشون راضی هستم بهتون پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید
بقیه رو نمیشناسم. فرشتون رو به هیچ وجه "نوین" ندین. این قالیشویی فرشتون رو نابود میکنه. من فرش مشهد داشتم تا حالا نشسته بودم چند ماه پیش دادم نوین سمت میدان آریاشهر. از زمانی که فرشو آوردن مدام داره نخاش میزنه بیرون. زنگم زدم اصلا پاسخگو نیستند. خدا میدونه چه به سر فرش آوردن. تمام فرش داره نخ میشه
من اصلا بدون تحقیق قبلی فرشمو جایی نمیدم. یه سایتی هست به نام نقدونه که قالیشویی های همه شهر ها و مناطق رو نقد و بررسی میکنه و مشتریا هم توش نظراتشون رو کامنت میزارن از اونجا بهترین قالیشویی رو پیدا میکنم.
خوب قالیشویی کارش شستشو فرشه مشکلات مث پارگی همیشه هست ، من قالی خودم رو دادم به قالیشویی رشت : https://sjob.ir/10-%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/ از سایت سجاب هم ثبت سفارش کردم ،راضی بودم اما قالیچه ها رو گرون می گفتن ، یکی باشه نرخ ها رو کنترل کنه خیلی خوب میشه
قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم واقعا کارشون نامبروانه.👌👌
ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜
با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم