2777
2789
عنوان

فیلم

166 بازدید | 25 پست

یه فیلم از این فیلمایی که ماهواره الان یا قبلا پخش کرده رو بهم بگین تو یوتیوب نگاه کنم

یه فیلم خیلی قشنگ که خودتون خیلی خوشتون اومده

یه آبان ماهی خاص😍😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر لطفا واسه کاربریم گزارش بزنید تا قطع کاربری بشه ممنون یا نی نی یار و تگ کنید تا قطع کاربری کنه

یه ماشین باز حرفه ای...🚘مادر عزیزم ممنون که درکم کردی واسه ازدواجم و گفتی مهم نظر و خوشبختیه توعه😍

عزیزم من فقط فیلمای هالیوودی و گهگاه سینمایی های ایرانی رو میبینم.بیشتر هم فیلمهای جنایی و هیجانی میبینم.عاشقانه و اجتماعی فقط پنجاه طیف گری که ۳ قسمت هست رو پیشنهاد میکنم  

پسرم زندگیمه
عزیزم من فقط فیلمای هالیوودی و گهگاه سینمایی های ایرانی رو میبینم.بیشتر هم فیلمهای جنایی و هیجانی می ...

اگه ممکنه همون فیلمایی که خیلی خوشت اومده رو با ژانرش بگو

ژانرش مهم نیست چی باشه

یه آبان ماهی خاص😍😉
وقت تلفیه بدون اینکه نهایتا لذت خاصی برده باشی

اخه بعضیا خیلی از فیلمای ترکی ماهواره تعریف میکنن منم ماهواره ندارم گفتم تو یوتیوب ببینم 

یه آبان ماهی خاص😍😉