2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نرفتم سراغ این داستانا

ولی برام گویا طلسمی نوشته بودن که واقعا هم خیلی داغونم داشت میکرد و از نظر جسمی هم واقعا مریض شدم

مامانبزرگم رفت پیش یکی برام باطل کرد

روبراه شدم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

فقط قرآن بخون گلم... الهی حاجت روا بشی🤲

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

جان خودتون پي اين مسائل نرين. من نميدونم مشكل كجاست ولي مشكل دنيا رو تو دنيا دنبالش باشين نه ماورا.

باور كنيد از هر ١٠تا تايپيك يكيش شده همينا، انصاف نيست ادعاي اسلام و مسلمانيمون هم گوش فلك پر كرده.

جسارت نشه استارتر من با هممون بودم 

اميدوارم گره از مشكلاتت باز بشن

واقعیته و داخل قرآن نوشته دنبال سحر و طلسم نرید که مورد خشم خدا قرار میگیرید.اما اگر اعتقاد نداشته باشی انرژی که از این اعتقاد نداشتنت پخش میشه جلوی اثرای دعا رو میگیره.این نظر من بود

و اگر تو خونتون جاساز کردن پخش صوتی سوره بقره داخل خونه از بین میبردش.حالا نمیدونم تا ۴۰ روز باید پخش شه یا همون یکبار کافیه

ببخشید پیش کی رفتندمادر بزرگتون

تو کرج یه سیدی هست خیلی معروفه

سید طباطبایی هم هست تو مهرشهر

ولی من آدرسشو ندارم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم