2777
2789
عنوان

قطع دوفاستون😕🤔

174 بازدید | 12 پست

بچهامن 3روزه دوفاستونوقطع کردم دوروزپیش دردشدیدپریودی داشتم ولی نیومددیروزم بی بی زدم منفی بودهفته پیشم ازم یه ترشح بیرنگ وچسبناک اومدوقطع شددوروزبعدشم کمردردودلدردپری وبیحالی داشتم 7تیرهم موعودم بودمیخوام بدونم ممکنه باردارباشم یازودبی بی زدم بعدقطع دوفاستون؟ بعدشم چندروزبعدقطع دوفاستون پری میاد؟ 

من خوردم کیست داشتم پریودنمیشدم اصلا.پنج تاخوردم قطع کردم بعدازپنج روزپریودشدم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده روز گذشته بودازپری بتادادم حتی دوتاتست ولی منفی بودشروع کردم گرمی خوردن دل‌درد شدیدی گرفتم بعددیدم یک چیزی ازم آمد سوال که کردم گفتن بچه بوده

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
من کیست ندارم تنبلی دارم اونم خفیفه نمیدونم چراپری نمیشم

اگه یک هفته ازموعدپریودت گذشته بی بی چکت دیگه بایدنشون بده اگه نشون ندادآزمایش خون بده

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
اگه یک هفته ازموعدپریودت گذشته بی بی چکت دیگه بایدنشون بده اگه نشون ندادآزمایش خون بده

ترشح داشتم هفته پیش نمیدونم براچی بودهیچوقت من تواین دوسال ترشحی نداشتم بیرنگ وچسبناک بودممکنه باردارباشم زودتست زدم؟ لکه های قهوه ای هم دارم