2777
2789

برای من امروز بانک ملی بعد ۵۵ روز یه سی و چهار هزار تومن و ی پنج هزار تومن در جمع ۳۹ هزار فرستاده کسی هست امروز واریزی داشته باشه 

چرا انقد کم ریختن مگه گدایبم شماره حسابشونو داشتم بهشون پس میدادم

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سهام تون چقدبود

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

بچه ها من سهام ۳۷۰تومن بود بنظرتون ۳۰درصدش چقدمیشه

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
عزیزم سهام تون چقدبود

منم مثل شما سیصدیم .سیصدو پنجاه .فک کنم برامون باید سه تومن بریزن .برا پونصدیا شده حدودا ۵و نیم

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
چطور ممکنه؟ اینقدر کم؟! قیمت اون سهام خیلی زیادتره که😕 کاش نمیفروختین

میگن میریزن باز .ولی خب بعد ۵۵ روز ۳۹ تومن .بحثم اینه مگه گداییم چرا مثل ادم پولمونو نمیدن 

وای چقدکم بروبانک سراغشون.منم میخوام بفروشم بانک سپه حساب دارم یعنی چقدمیریزه

نمیدونم ولله اینا قطره چکون گرفتن دستشون انگار .ینی حالم بد شد رقمو دیدم حداقل سیصد چهارصد تومنم بود خوب بود

ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری فروختین حضوری یا غیر حضوری؟؟چه مدت طول کشید تا پول رو براتون بریزن

عزیزم یازده خرداد تو اپلیکیشن ایوا بخش فروش سهام عدالت فروختم غیر حضوری