2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 118 پست
وای عزیزم اره با هم میشیم ولی من خیلی نگرانم، دوروز بعد موعد بتام86 بود ، هرچی سرچ میکنم همه بالا5 ...

همین ک بالا ۵۰ینی بارداری عزیزم نگران نیاش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میارک عزیزم این ماه چه داروهایی خورده بودی؟؟؟ چجئری مصرف میکردی

کلومفین عزیزم با ویتامین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلومفین عزیزم با ویتامین

کلومیفن از شب پنج پری میخوری؟

مدروکسی پروژسترون هم خوردی در کنارش؟؟

اسم ویتامین چی بود گلم

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

فولیک اسید هم ک قبلش میخوردم

مرسی گلم دومین قرص نتونستم بخورم

من از شب پنج پری میخوردم کلومیفن 

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
کلومفین برای چی عزیزم؟

قرص تحریک تخمدانه

مرسی گلم دومین قرص نتونستم بخورم من از شب پنج پری میخوردم کلومیفن 

منظورم اینگنه نتونستم بخونم

مرسی گلم دومین قرص نتونستم بخورم من از شب پنج پری میخوردم کلومیفن 

چرا نخوردی؟

یعنی برای تنبلی تخمدان؟

من تنبلی نداشتم خواسم زودتر باردارشم فقط

هیچکدوممون مشکلی نداشتیم

ای جونم مبارکت باشه بسلامتی برای همه منتظرا دعا کن منم دعا کن

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
ای جونم مبارکت باشه بسلامتی برای همه منتظرا دعا کن منم دعا کن

🙏🙏🙏انشالله ب زودی مامان شی

مامان شدنت مبارک عزیزم انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت😍😍😍😍😍😍

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰