2777
2789
عنوان

اگر میدونید میشه لطفا کمکم کنید😕

181 بازدید | 14 پست

یه برنامه‌س تاحالا چند تا کلیپ ازش دیدم هرچی گشتم فقط فهمیدم که کانال د ترکیه پخشش میکرده اینم یه عکس از یه برنامه‌ش

ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید🙏🏻

تنها کسی که هنگام گریه‌ام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشه‌اش را شکستم....

منم این تیکه شو دیدم خیلی احساسی بود

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این تیکه شو دیدم خیلی احساسی بود

خیلی گشتم نمیدونم مال کدوم برنامه‌ست ولی 

دوس دارم بقیه قسمتاشو ببینم

تنها کسی که هنگام گریه‌ام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشه‌اش را شکستم....
برمیگرده دخترو بغل میکنه منم تواینستادیدم

اره همونه 

🤦🏼‍♀️

تو کامنتاش بگرد شاید یکی اسم فیلم و گفته باشه یا زیر پست کامنت کن ک کسی ایم فیلم و میدونه؟

دیدم اون موقع جالب نبود برام

بعد یکی از دوستام ی قسمت دیگه‌شو فرستاد

پیچ رو یادم نمیاد متاسفانه

من این فیلمارومیبینم حسودیم میشه واقعااینجورعشقافقط توفیلمه😔☹️

ن ببین فیلم نیست هااااا

اینطور ک من دیدم مثل اینکه اونا که باهم دعواشون میشه و خیلی شدیده ۵ ۶ تا گروه جمع میشن حرف میزنن مشکلاتشنو میگن

دوستتم اسم پیج و نداره عزیزم؟

نه اون که فرستاد یک ویدیو بود