2777
2789

مامستاجریم ولی به شوهرم یه مغازه به ارث رسیده وام و دیعه مسکن به ماتعلق میگیره؟؟

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

لایک لطفا 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وام رو بعد از یکسال باید به بانک برگردونی . اینو که میدونی ؟

نه .توی سایت نوشته بوداقساط داره

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
عزیزم وام رو بعد از یکسال باید به بانک برگردونی . اینو که میدونی ؟

ینی چجوری میشه توضیح بدین مگه اقساطی نیس

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
اجاره نامه به اسم خودت باشه و به اسم خودت ثبت نام کنید

من سرمرست خانوارنیستم خوب

ینی چجوری میشه توضیح بدین مگه اقساطی نیس

اصل پول رو ازتون پس میگیرن شنیدم باز تحقیق کن نگید تو گفتی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من سرمرست خانوارنیستم خوب

همون شوهرت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خوب نیست اصلا

کلی باید سود بدی بعدم که پولو درسته برمیگردونی به دولت سر سال

ینی مستاجر علاوه بر اجاره باید سود ۴۰۰-۵۰۰تومنیشم هر ماه بده

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹