2777
2789
عنوان

نای 😛نای😜 نینای🤪 نای😝 گیش😀گیری😄گیدین 😆ماشالا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 58 پست

بعد اولش ک حاضر نبودم حتی حرف بزنم باهاش ولی بعد پیاماشو خوندم گفته بود الان میفهمم ک چه زندگی خوبی داشتمو کاش تورو از دست نمیدادم منم لجم گرفت جواب دادم گفتم حالا که قدر زندگیتو ندونستی پس حقته ک از دستش بدی

اونم گفت اره حقمه میدونم حتی ازت گله نمیکنم که چرا رفتی ..خوب کردی رفتی چون من طعم زندگی بی تورو چشیدم و بدترین تنبیه دنیا همین بود و من جز تو هیچکسو نمیخوام و شبا تاصبح نمیخوابم و همش عکس ازخودش میفرستاد داشت گریه میکرد😪

از این حرفا که دیگه حوصله تکرارشو ندارم🤪 چون نمیخوام یادم بیاد اون روزا..‌

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من ب خودم گفتم بذار برای اخرین بار یه فرصت ب زندگیم بدم و بریم مشاوره...اگه مشاور گفت ک ادامه ی زندگی باهمدیگه ب صلاحمونه ... منم تلاشمو میکنم ولی اگه بی فایدس بیخود عمرمو هدر ندم.

که وقتی رفتیم مشاوره اصلا باورش نمیشد ما سر چیزای پیش پا افتاده چجور زندگیمون تباه شد🤦🏻‍♀️

گفت مشکلاتون واقعا بچگانست ولی مشکل اینه ک هنر مدیریت رو نداشتید و اینقد بزرگشون کردید ک دیگه تحملش سخت شده بوده...

خلاصه....

میخواستم بگم من برگشتم☺ Here I am...

دلم واستون تنگ شده بود 🙈💋

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
سلام مونا خوبی از شوهر بچه ننت چه خبر  مادر شوهر شیطان صفتت چیکار میکنه؟

سلام عزیزم

بهترین احوالپرسی دنیا بودا🤣💋

ولی عجیج دلم دیگه اونارو یادم نیار لدفن🙄💜

باچ؟

همه خوبن توخوبی؟😍

برو همونجایی ک بودی😒  نامَلد

سلامممممم

وای

خوبی

ای خدا

دلم برات

اینقد🤏

شده بود   

خداروشکر🥰خوش اومدی:)

فدات😍😍😍

سلام عزیزم بهترین احوالپرسی دنیا بودا🤣💋 ولی عجیج دلم دیگه اونارو یادم نیار لدفن🙄💜 باچ؟ همه خ ...

با چه باچه منم خوبم 

ولی فکر کنم منو یادت نیاد چون من کاربریم عوض شد قبلا تی تی خانوم بودم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ولی من ب خودم گفتم بذار برای اخرین بار یه فرصت ب زندگیم بدم و بریم مشاوره...اگه مشاور گفت ک ادامه ی ...

سلام موناجان من نمیشناستم ولی ازانرژیت انرژی گرفتم .باحال میحرفی. 

خوشیخت باشی گلی

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

خب.....

ازخودتون بگید😍

چه خبرا ؟

کیا ازدواج کردن کیا باردارن؟🤣💜