2777
2789

دوستانی که انتقال جنین منفی داشتین بعدش علایم ظاهری بدنتون چجوری بوده؟میشه راهنماییم کنین

من از وقتی شروع ب زدن آمپولا کردم صورتم کمی جوش زد اما بعد منفی شدن و قطع دارو نه تنها صورتم همه بدنم ریخته بیرون

همش جوش و دونه رو صورتم و بدنم هس😭از لحاظ روحی هم ک داغووون

بمیرم... انشالله باردار میشی عزیزم از لطف خدا نا امید نشو. 

من ivfنکردم ولی امپولhmgوovitrell زدم ماه قبل منم موقع زدن امپولا صورتم جوش زد الان ک پریود شدم کمرم و اینا خیلی جوش زده به خاطر آمپولاست عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو دکتر برات آمپول هیدروکورتیزون میده داخل سرم فروکش میکنه جوشات

عزیزم ماه پیش ۱۵-۱۶ تومنی خرج کردیم فعلا هیچ پولی نداریم ک بخام دمتر پوست برم😐😐😐

بمیرم... انشالله باردار میشی عزیزم از لطف خدا نا امید نشو.  من ivfنکردم ولی امپولhmgوovitrell ...

خدا نکنه عزیزم

آره میدونم بخاطر آمپولاس😞کی تموم میشه اخه یکماه بیشتر شد که

منم 24 سالمه. مشکلت چیه ک به این زودی ivfکردی؟ چرا پیش دکتر نصر نرفتی شنیدم خیلی خوبه برای ivf

آخه من تعریف خانم اسکوییان خیلی شنیده بودم،بااینکه میگفتن اخلاقش تنده ولی خوبه

من ذخیره تخمدانم ۰/۳ و اینکه اندومتریوز دارم😕😕😕

پارسالم عکس رنگی گرفتم ک یکی از بدترین اتفاقای زندگیم بود😭

[QUOTE=147543946]آخه من تعریف خانم اسکوییان خیلی شنیده بودم،بااینکه میگفتن اخلاقش تنده ولی خوبه من ذخیره تخمدانم ۰/۳ ...[/QUOTE براتون از خدای مهربون بهترین تقدیر رو همراه سلامتی میخوام

دکترا برای افزایش ذخیره تخمک راهکاری جز آی وی اف ندادن؟

آخه من تعریف خانم اسکوییان خیلی شنیده بودم،بااینکه میگفتن اخلاقش تنده ولی خوبه من ذخیره تخمدانم ۰/۳ ...

عزیزم خب عکس رنگی رو با بیهوشی میگرفتی. ببین منم میخوام دکترم رو عوض کنم میگن نصر خيلي خوبه چون سنت کمه توام برو پیشش شاید دستش واست خوب بود چون میگن آمار ivfهای مثبتش بالاس