2777
2789
عنوان

نفس عمیق

243 بازدید | 13 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز  

دوستان من تازه عضو شدم یسوال داشتم

تا حالا براتون پیش اومده نفس عمیق بکشید ریه پر نشه خواهرم میگه وقتی نفس عمیق میکشم فقط همون بار اول ریه پر میشه من منظورشو متوجه نمیشم این یعنی عادیه؟میگه بعضیا پشت هم ۳۰بار میتونن نفس عمیق بکشن میگه منم میتونم ولی فقط همون بار اول ریه پر میشه خب منم میگم عادیه خاستم نظر شما رو هم‌بدونم دوستای قشنگم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هربار پرمیشه. فک کنم عادیع

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

[QUOTE=147541088]مال من هربار پرمیشه. فک کنم عادیع[/QUOTEنفس عمیق  با اه عمیق فرق میکنه ؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
[QUOTE=147541088]مال من هربار پرمیشه. فک کنم عادیع[/QUOTEنفس عمیق  با اه عمیق فرق میکنه ؟

آرع فرق میکنه 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
ببخشید یعنی چجوریه ؟

خب نفس عمیق ی جورایی مثلن وقتی عصبانی میشن برا حفظ آرامشه کلن.

آه عمیق انگار بیشتر خستس یا آرامش خوبی ندارع.

نمیدونم دقیق چجوری بگم ولی فرق دارن

خب نفس عمیق ی جورایی مثلن وقتی عصبانی میشن برا حفظ آرامشه کلن. آه عمیق انگار بیشتر خستس یا آرامش خو ...

امکانش کسی استرس یا عصبی بشه از چیزی یا ورزش  نفس عمیق سخت بیاد؟

خاهرم میگه فقط باراول نفس عمیق میکشم ریه ام پر میشه 

من الان امتحان کردم چند بار شد ،😐

شده از چیزی ناراحت باشین یا استرس داشته باشین نتونین نفس عمیق بکشید؟

من هم اخیرا اینطوری شدم. زمانی که شوک عصبی بهم وارد میشه تنگی نفس بهم دست میده، نفس عمیق نمیتونم بکشم، شوک عصبی هم منبعش استرسه، فک کنم خواهرتون مثل من وقتی استرس میاد اینطوری میشه، از خواهرتون بپرسید خبر شوکه کننده یا ناراحتی براش پیش نیومده؟ یا چیزی که باعث استرس بشه براش، من در کنار تنگی نفس، دچار سرگیجه و گز گز دست و پا هم میشم، من میخام اقدام کنم برای روانپزشک، خواهرتون چیکار کرد؟

من هم اخیرا اینطوری شدم. زمانی که شوک عصبی بهم وارد میشه تنگی نفس بهم دست میده، نفس عمیق نمیتونم بکش ...

بعله ایشونم بعد از شنیدن یه موضوعی ناراحت وشوکه شدن فعلا ک اقدام نکرده با داروهایی گیاهیی یکم استرسش کم شده ولی میگه وقتی ناراحت چیزی میشم یا عصبی این حالت بهم دست میده

بعله ایشونم بعد از شنیدن یه موضوعی ناراحت وشوکه شدن فعلا ک اقدام نکرده با داروهایی گیاهیی یکم استرسش ...

شما هم فقط اولین بار میتونید نفس عمیق از ته دل بکشیدجوری ک حس کنید ریه هاتون از هوا پر شده؟بار دوم وسوم دیگه نتونید