2777
2789
عنوان

در حال خرید جهیزیه بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 60 پست
فقط الجی عالین عالی.حتی من پارسال یخچالو تی ویشو گرفتم همه میگن فیکه و فلان ولی عالیه عالی کیف میکنی ...

لباسشویی جهیزیه ات الجیه بعد رفتی یدونه دوو خریدی دوباره؟ 

وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دوسه ماهه خرید جهیزیم تموم شده تجربیاتمو بهت میگم اول اینگ خاسی از بانه خریدکنی برفرض لباسشو ...

ممنون عزیزم. سفید گرفتی یا سیلور. من سفید دوست دارم بگیرم

لباسشویی جهیزیه ات الجیه بعد رفتی یدونه دوو خریدی دوباره؟ 

اره عزیز ما دوتا خونه داریم امسال خواستیم اونیکیم وسیله بچینیم من ۶ ۷ سال پیش ازدواج کردم کل جهازم برقیا الجی هست چون راضی بودم پارسال واسه خونه دوممونم رفتم چارسو نمایندگی مرکزی الجی ی ساید چاردر برداشتم ی تی وی ۶۵ ولی لباسشویی برنداشتم چون جا واسه نگهداری نداشتم همونا رو گزاشتم انبار دوست همسرم ولی گفتم لباسشویی چیزی نیست همون موقع ک میخوایم اسباب بچینیم میبرم.خلاصه امسال اردیبهشت رفتم دنبال لباسشویی نمایندگی مرکزی که اصلا جتس نبود توش رفتم سمت امین حضور اونجا لباسشویی الجی کمترینش۱۲بودو واسم خیلی سنگین بود واقعا گفتم ولش کن نمیگیرم همینجا خانوما گفتن دوو خوبه کره ست و فلان ما داریم راضی ایم رفتم دوو برداشتم.۳بار زدم ک بشوره لباسارو هرس بار هم پودر موند هم تمیز نکرده همونم ۷.۵۰۰پول دادم یعنی دارم میسوزما میگم چ غلطی،کردما اینو سفارش دادم

من تی وی یخچال لباس شویی سامسونگ بقیه وسایل بلانزو ال جی بوش  برداشتم ال جی و سامسونگ در ی حدن

من طراحی سامسونگو بیشتر میپسندم ظریف تر 

من همه چیم سیلور نقره ای مشکی جای لک میمونه ی بار صبح ی بار ظهر ی بار شب دستمال میکشم البته همه میگن حساسی

ولی گاز رومیزیم سفید کابینت هامم سفید خیلی خوب هیچ جای لک نمیمونه

قیافه این روزای من
اره عزیز ما دوتا خونه داریم امسال خواستیم اونیکیم وسیله بچینیم من ۶ ۷ سال پیش ازدواج کردم کل جهازم ب ...

به منم یسری میگن دوو یا اسنوا و پاکشوما خوبه بخر. یسری میگن اصلا جنس ایرانی نگیر به هیچ وجه. 

خودمم نظرم رو الجی هست تقریبا

اها بعدم نمایندگی دوو اومد گفتش ک دوو ایرانیه شرکت همون اسنوا میزنه وقتی اینو گفت کلا به شوهرم گفتم اینو رد کن ایرانی کیفیت نداره ولی خب نشد دیگه اصلا خوب نیست خیلی اشتباه کردم

من تی وی یخچال لباس شویی سامسونگ بقیه وسایل بلانزو ال جی بوش  برداشتم ال جی و سامسونگ در ی حدن ...

منم میخوام سفید بگیرم اگه خدا بخواد. 

راضی هستی از لباسشوییت؟ تمیز میشوره؟

به منم یسری میگن دوو یا اسنوا و پاکشوما خوبه بخر. یسری میگن اصلا جنس ایرانی نگیر به هیچ وجه.  ...

بخدا بدرد نمیخوره اشتباه منو نکن.اگه از جای مطمئن میتونی همون الجی اینارو بگیر ولی مواظب باش فیک نندازن بهت

منم میخوام سفید بگیرم اگه خدا بخواد.  راضی هستی از لباسشوییت؟ تمیز میشوره؟

عالیه حرف نداره مادرم ال جی همه چیش اونام عالین ولی وسایل خونه باغ بابام اینا سامسونگ دیدم هر دو یه جور هستن ولی طراحی سامسونگ بهتر سامسونگ برداشتم

قیافه این روزای من
بخدا بدرد نمیخوره اشتباه منو نکن.اگه از جای مطمئن میتونی همون الجی اینارو بگیر ولی مواظب باش فیک نند ...

وسیله برقی همین الان فامیل های ما ۷۰ درصد ساید و لباس شویی و گاز اسنوا دارن همهشون راضین

قیافه این روزای من
بخدا بدرد نمیخوره اشتباه منو نکن.اگه از جای مطمئن میتونی همون الجی اینارو بگیر ولی مواظب باش فیک نند ...

باشه مررررسی عزیزم

به منم یسری میگن دوو یا اسنوا و پاکشوما خوبه بخر. یسری میگن اصلا جنس ایرانی نگیر به هیچ وجه.  ...

خواهرای من دوتاشم اسنوا دارن وخیلی راضین اما جنس چن سال پیشه از جنسای الان خبرندارم دوو ام اطلاعی ندارم اما مامانم پاکشوما داره وای اشتباه کردیم گرفتیم صدا داره این اواخرم وقتی توسرعت پایین میشوره صدای جر جر میده خیرسرش مدلشم جدیده