2777
2789

دوستان سلام. من یه سری مشکلات هورمونی پیدا کردم و مدتی هست روی چانه ام موهای زائد رشد کرده و یه مقدار کمی هم زیر چانه ام یعنی روی گردن. حالا میخوام برم لیزر. دو جا تلفنی قیمت گرفتم که خیلی قیمتهاشون متفاوت بود و منم دستگاه ها رو نمی شناسم و نمیدونم چرا انقدر اختلاف قیمت دارن. و کدوم خوبه. لطف کنین یه بررسی بکنید این دو تا رو

۱. دستگاه الکساندرایت الیت پلاس و کوترا آمریکایی

چانه ۴۰، گردن ۱۰۰ (بهبد کرج)

۲. دستگاه الکس کندلا

چانه ۲۴، گردن ۲۲ (کلینیک آوینا کرج)

من گردنم خیلی کم موی زائد داره شاید رو هم ده تا دونه هم نشه، ۱۰۰ تومن خیلی زیاد نیست؟؟؟😒  از طرفی میخوام نتیجه قطعی بگیرم. از طرفی هم خب هزینه هاشون خیلی متفاوته.  اصلاً به نظرتون اونی که انقدر کم داره میگیره نتیجه خوبی میده؟ یا اون یکی خیلی الکی گرون میگیره؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

دستگاهشون مهمه

الکساندرایت بهترین دستگاه لیزره

اما صدتومن گرونه واسه چانه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستگاهشون مهمه الکساندرایت بهترین دستگاه لیزره اما صدتومن گرونه واسه چانه

اون الکس کندلا جزو الکساندرایت ها نیست؟ کندلا رو من سرچ کرده بودم گفته بودن خوبه.

اون الکس کندلا جزو الکساندرایت ها نیست؟ کندلا رو من سرچ کرده بودم گفته بودن خوبه.

اونم خوبه نه یکی نیستن

ولی درکل صد تومن گرونه

بگرد اون طرفا تخفیف هم میزنن تا پایان دوره 

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
یعنی برم اونی که ارزونتره؟😁😁

چونه  رو اینجا 50تومن میگیرن

من ی جا میرم خیلی خوبه ازش تعریف کردن منم رفتم تو دو جلسه ک برا بیکینی و زیر بغل رفتم کاملا موها از بین رفت

چانه۳۰

زیر چانه۴۰

گردن۴۵

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من ی جا میرم خیلی خوبه ازش تعریف کردن منم رفتم تو دو جلسه ک برا بیکینی و زیر بغل رفتم کاملا موها از ...

کرج هستین؟

کرج هستین؟

نه شهرری ام

ب نظرم بازم بگرد قیمتاشونو دارن بالا میگن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
نه شهرری ام ب نظرم بازم بگرد قیمتاشونو دارن بالا میگن

آره خسیسیم میاد😉

اون یکی هم خیلی ارزونه می ترسم دستگاهشون خوب نباشه

آره خسیسیم میاد😉 اون یکی هم خیلی ارزونه می ترسم دستگاهشون خوب نباشه

حالا مشکل هورمنی رو درمان کردی؟