2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 58 پست
علتش چیه به نظرت تا چهارشنبه صبر کنم یا امروز برم دکتر؟

حتما امروز برو دکتر حتماااا

دکتر بهت شیاف میده که جلوگیری کنه از سقط 

معمولا این لکه ها طبیعیه 

ولی حتما باید بررسی بشه 

ممکنه برای لانه گزینی باشه

یا جفتت پایین باشه و تهدید به سقط 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر ولی نذار ببره سونو توروخدا مواظب باش نرو سونو تا ۱۳ یا ۱۴ هفتگی منم لکه داشتم اولش کم بود بعدش سقط شد فقط بخاطر سونو چون توی ۹ هفته سونو دادم گفت بچه دقیقا از روزی که اولین سونوی ۶ هفتگی دادی رشد نکرده بچم اونموقع قلب هم داشت ولی دکترا بهم نگفتن 

فقط نرو سونو خواهشا 

خود به خود خوب شدی؟ 

اره ببين اين لكه ها واسه لانه گزينيه چون تو هفته هاى اوله خودش خوب ميشه اما اگر خداى نكرده مثل من بعد از هفته ٩ هم سونو داديد گفتن هماتوم هست يعنى تا اخر باردارى بايد هرهفته امپول بزنيد و هرروز شياف بذاريد

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

دکتر بری  بهتره عزیزم.بهش شیاف میده یک هفته میزنی هم جای بچرو محکم میکنه هم لکه بینیت بعد از ۲روز قط میشه.اصلا نترس خواهرشوهره من حاملست ۳ماهش افتاد لک دیدن رفت دکتر بهش همین شیافو داد الان خداروشکر خیلی وقت قط شده

تازه چهارشنبه نوبت دکتر گرفتم براساس پریودیم تو اینترنت زده هفت هفته هستم ولی سونو ندادم هنوز

انشالله خدا محافظ همه ی تودلی ها باشه شما هم نگران نباش عزیزم چهارشنبه یا حتی زودتر برو سونو اصلا هم نگران نباش

جواب ابلهان خاموشی است
برو پیش دکتر ولی نذار ببره سونو توروخدا مواظب باش نرو سونو تا ۱۳ یا ۱۴ هفتگی منم لکه داشتم اولش کم ب ...

عزيزم ايشون ٧ هفته بايد بره سونو براى قلب جنينش اصلا نميشه نره توقف رشد در باردارى برميگرده به بى كيفيتى اسپرم توروخدا همسرتو ببر دكتر بخدا درمان ميشه و ان شاءالله نى نى سالم مياد بغلت

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
برو پیش دکتر ولی نذار ببره سونو توروخدا مواظب باش نرو سونو تا ۱۳ یا ۱۴ هفتگی منم لکه داشتم اولش کم ب ...

سونوی واژینال یا شکمی؟ 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

وایی عزیزم مت عین شما شدم ۵ هفته رفتم گفت ضربان داره ولی ۹هفته بود لکه بینی دیدم رفتم دکتر سونو کرد گفتش دوروز بعداز ۵ هفته مرده