2777
2789

دکترم واسم نوشته.۲۸ هفته هستم.یه سری تاپیک خوندم در موردش نگران شدم.واسه هر کسی که مشکل داره مینویسن یا که نه واسه همه مینویسن؟؟آخه تو بارداری اولم ندادم همچین سونویی.زایمان اولم سزارین بوده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر سزارین قبلی که داشتی میگن که انجام بدی تاوضعیت جفت رو ازلحاظ چسبندگی وخونرسانی بررسی کنن چون ازعوارض سزارین چسبندگی جفته ،نگران نباش چیزی نیست منم انجام دادم چون دوتا سز داشتم

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88

برا منم تو بارداری دومم دادم

نمیدونم چرا دکتر گفت انجام بده

ولی خوب شد انجام دادم چون مشخص شد آب دور جنینم خیلی زیاد شده بود

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
من بچم هفته های آخر خوب وزن نمیگرفت،این سونو رو برام نوشت،میخواست ببینه خون رسانی درست انجام میشه یا ...

نتیجه سونوتون چی بود؟؟

بخاطر سزارین قبلی که داشتی میگن که انجام بدی تاوضعیت جفت رو ازلحاظ چسبندگی وخونرسانی بررسی کنن چون ا ...

وای استرس گرفتم اصلا.آخه شکر خدا تا الان نگفتن که مشکلی هست میترسم

برا منم تو بارداری دومم دادم نمیدونم چرا دکتر گفت انجام بده ولی خوب شد انجام دادم چون مشخص شد آب د ...

دیابت بارداری داشتین؟؟