2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یلحظه😔😔😔

88 بازدید | 6 پست

پسرم 45روزشه صورتش جوش های ریزوقرمز رنگی داشت دکتر براش هیدروکورتیزون نوشت 3روز زدم حالا صورتش خشک شده ترک برداشته عین سنگ کف پاس امروزم دوباره قرمز شده لپاش و همش میخارونه 😔 .دیشبم تاپیک زدم خانوما چن تا کرم معرفی کردن ولی میترسم سرخود بگیرم بزنم بدتر شه بااین اوضاع کرونام میترسم دکتر ببرم چون تازه چن روز پیش برده بودم .بنظرتون چیکارکنم ببرم دکتر یا خودش خوب میشه یا چی بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با صابون بچه بشورش مرتب و وازلین بزن همین خودتم خنکی بخور احتمال زیاد‌گرمیش شده کاسنی بخور واب‌هندوانه اگه شیر خودتو بهش میدی بدنشم خنک‌نگه دار چیزی نی تب پسرا گرمه

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
برای پسر منم اینطور بود.بردمش پیش دکتر  داروخانه،دکتر داروخانه ترکیبی درست کرد با دوبار زدن همش ...

میترسم یچیز بدن بدترش کنه .بااینکه دکتر فوق تخصص کودکان برده بودم که اون کرمو داد این بلا سر صورت بچم اومد

دوباره دکتر برو به منشی تاکید کن توی ماشین منتظرم نوبتم شد میام داخل مطب  برای خودت و نی نی ش ...

اره باید ببرم یه دکتر دیگه .اونکه برده بودم حالیش نشد چشه