2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟😍🤔

287 بازدید | 26 پست

سلام دوستاااای عزیزم .من ۱۸ فروردین سقط داشتم توهفته ۱۴ و الان ک س دوره از عادت ماهانم گذشته حس میکنم باردارم البته هنوز عقب ننداختم زیر شکمم میگیره ول میکنه و چون از سینم شیر میومد قطع شده بود تازگیا فشار میدم ی چیزشیره ای میاد البته ببخشیدا توروخدا میگم اینارو ولی خیلی هیجان دارم خیلی چیزا دلم میخواد بخورم اگ نخورم مزشونو حس میکنم تودهنم اونطوری شدم حالا نمیدونم باردارم یانه کسی چیزی نیدونه کمکم کنع؟ازالانم بی بی بزارم معلوم نمیشه ک چ کنمممممم چون ۴ روز پیش گذاشتم منفی بوود

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

ایشالاااااا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا هر چی صلاحه پیش بیاد

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اسی جون ایشالا که باشی منم دو روز به موعدمه خیلیییی علائم دارم از درد سینه تا افزایش بزاق خوراکی که نگو یه دفعه یه چیزی میاد تو ذهنم که میخوام دیوونه بشم از لذت طعمش

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
اسی جون ایشالا که باشی منم دو روز به موعدمه خیلیییی علائم دارم از درد سینه تا افزایش بزاق خوراکی که ...

اره دقیقا اینطوری ام

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
انشالا هر چی صلاحه پیش بیاد

ایشالله

گلم همه چی رو فقط آزمایش قطعی میکنه پس بهتره صبر کنی توکلت به خدا باشه انشاالله که خیره 

اصلا نمیدونم چرا نمیتونم صبرکنم دارم دیونه میشم

ایشالاااااا

فدااااای توووووو

ان شاءالله که بارداری عزیزم 😍

خدا از دهنت بشنوه عزیزم برام دعاکن

اره دقیقا اینطوری ام

منم همینه وضعم واقعا کاش پریود نشم صبح رفتم دوش بگیرم از شدت ضربان قلب و نفس تنگی داشتم خفه میشدم بزاق دهنمم اونجوریه که مثلا یه ترشی یا چیزی میبینی زیر زبونت یه جوری میشه روز بیست وپنج سیکلم ساعت پنج صبح از یه درد خیلیییییی وحشتناک کمر و زیر دلم از خواب پریدم به نظرت اون لانه گزینی بوده؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
منم همینه وضعم واقعا کاش پریود نشم صبح رفتم دوش بگیرم از شدت ضربان قلب و نفس تنگی داشتم خفه میشدم بز ...

شاید دوست عزیز شکمم ی درد کمی همیشه هست زیر شکمم همیشه ی درد هست بعضی وقتا میگیره ول میکنه حمومم رفتم مثل تو نفس تنگی اینا شدم .نمیدونم ک خدا خودش میدونه چقدر بچه دوس دارم الهی خداب همه ی نی نی سالم بده ماام توش

اصلا نمیدونم چرا نمیتونم صبرکنم دارم دیونه میشم

خب گلم داری بدترین کار میکنی خدای نکرده زبونم لال اگه نباشی میدونی چقدر داغون تر میشی؟ کارها رو رها کن بسپار به دست خدا چون نهایت اونچیزی میشه که خدا مقدر کرده خدا هم که بدخواه ما نیست 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد