2777
2789
عنوان

خانوما کمک نوزادم😢

66 بازدید | 4 پست

خانوما نوزاد بیست روزه م دوسه روزه وقتی دسشویی بزرگ داره نیم ساعت قبلش گریه می کنه و زور میزنه ولی نمیتونه، مدفوعش هم نه اسهاله نه سفته، خیلی نگرانم که مشکل روده داشته باشه، اومدم شهرستان دکتر اطفال هم نیست ببرمش تجربه ای دارید؟؟ 

نوزاد بیست روزه نمیشه خودسر چیزی بهش داد و تجویز کرد

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دل درده نفخ داره.  بهش کمی نبات داغ بده. رازیانه رو پودر کن مفدار خیلی کمشو با شیرت قاطی ...

من از ذوز اول بهش هر سه روز یبار رازیانه میدم واسه دل درد نوزاد خیلی خوبه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
گلم دل درده نفخ داره.  بهش کمی نبات داغ بده. رازیانه رو پودر کن مفدار خیلی کمشو با شیرت قاطی ...

نبات داغ منظورم اینه اب جوشیده بزار سرد بشه توش یه تیکه کوچک نبات بنداز خوب باز بشه . حالا یا با شیشه یا قاشق بده

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین