2777
2789
عنوان

بچه گربه ها بعداز مرگشون چی میشن؟ 😞😞😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منظورت چیه که میگی سگ قبلیتو اذیت میکردی

من و شوهرم با خانواده هامون کشمکش داشتیم چون اذیتمون میکردن و مخالف بودن من یه اتاق خالی بود تو زیرزمین گذاشته بودمش اونجا تنها چون جای دیگه ای نداشتم غدا هر چی میتونستم بهش میدادم خوب این بدبخت ها معده ی هاشون ضعیفه البته میاوردمش تو حیاط باهاش بازی میکردم هر از گاهی ولی مستاجر عوضیمون ی بار تو حیاط بود سگم هم بود من نبودم داشت رد میشد این اومد کنارش همچین جیغ زد عفریته خانم  ک بابام دیگه نذاشت تو همین حیاطم ببرمش خانوادم مخالف بودن با سگ یا هر حیوانه خانگی

میبینمش تنهاس اعصابم خورد میشه😞

عزیزم نمیخوای ی بچه گربه دیگه بع سرپرستی بگیری؟هم ثوابه هم زود باهم دوست و همبازی میشن و زودتر غم آبجیش یادش میره 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
عزیزم نمیخوای ی بچه گربه دیگه بع سرپرستی بگیری؟هم ثوابه هم زود باهم دوست و همبازی میشن و زودتر غم آب ...

توحیاطمون چنتا بچه گربه دیگه هس، امیددارم بااونا همبازی بشه، البته اوناازش کوچیکترن و اهلی نیستن

❤️
توحیاطمون چنتا بچه گربه دیگه هس، امیددارم بااونا همبازی بشه، البته اوناازش کوچیکترن و اهلی نیستن

اگر ی اهلی خونگی همسنش بیاری خیلی خوبه

پیج های واگذاری همه نوعشو دارن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اسی برای تاپیکی ک چیزی تو بالشتت دیدی میگم یکی از نزدیکامون برات باطلش کنه

فقط بازش نکن

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

بندازش دور برات باطلش کرد

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
ینی از راه دور میشه؟  تاپیکم چرا خودبخود قفل شد؟ 😕

گفتم اعلام کرد براتون

ولی بازش نکن بندازش دور

خدالعنتشون کنه چکارا ک نمیکنن بعضیا

اگه نزدیک بود بهتر بود ولی خب همینطوریم خوبه