2777
2789
عنوان

بچه گربه ها بعداز مرگشون چی میشن؟ 😞😞😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 47 پست
اصن ازجلو در تکون نمیخوره همش داره میو میو میکنه کاش حداقل  میرفت ایطوری کمتر دلم میسوخت😭😭😭

شاید گشنشه،یا ناز و نوازش میخواد،بجای گریه کرد برو ببین چه.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید گشنشه،یا ناز و نوازش میخواد،بجای گریه کرد برو ببین چه.

رفتم بهش غذا دادم نازش کردم ولی همش میدوه میاد توخونه فک میکنه آجیش تو خونس😞😞😭🖤

❤️

اسی درکت میکنم منم خیلی نسبت به حیوونا احساسی هستم .

صحنه ی بدی هست ولی اگه لاشه رو میدید دیگه اینقدر بیقراری نمیکرد.کاش یه گربه ی دیگه پیدا بشه باهاش همبازی بشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عزیزمممممم چ خوشکله 😊❤️

مرسی عزیزم نژاد شیتزو سه میلیون خریدم وقتی سه چهار ماهش بود ولی من قبل از سگ ب گربه علاقه داشتم شوهرم ب سگ رگمو زد سگ خریدم وگرنه گربه میخریدم

رفتم بهش غذا دادم نازش کردم ولی همش میدوه میاد توخونه فک میکنه آجیش تو خونس😞😞😭🖤

عروسکی چیزی نداری بده بهش ،باهاش بازی کنه،بچه است.از سرش میوفته

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
عزیزم چند کرفتی  هزینه هاش ماهانه چقدر میشه؟

گفتم نژاد شیترو خالص سه تومن هزینه اگه واکسن نباشه و چیزهاب دیگش مثلا وسایلش رو بخرید و همه چیزش اماده و حاضر باشه چیز آنچنانی نمیشه مثلا غذا براش خربدم خشک برای دو ماا سه ماهش نود تومن.

برای تنوع هم میشه مرغ پخته شده بدون ادویه بهش داد یا تخم مرغ ابپز یا ماست پربیوتیک