2777
2789

فقط میخاد ممه مک بزنه انقدر تکون میخوره و تند تند بیدار میشه اشکمو درمیاره 

رو پامم میذارم جیغش درمیاد فقط مک زدن میخاد 

خسته ام از بی خوابی

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب بهش خوب غذا بده سیرش کن شیرم بده آروغشم کامل بگیر بعد یواش یواش وعده های شیر شبشو کم کن البته مطمئن شو قبل خواب کامل سیر شده مثلا اگه الان ۴ بار بیدار میشه یه وعدشو بیدار شد شیر بهش نده بدون این که چیزی بهش بدی بخوابونش اگه هم آروم نشد آب بده شیرتو نده هر جور شده بخوابونش حتی بغلش کن راه ببر.چند روز اول گریه میکنه چون عادت کرده باید تحمل کنی. منم همین کارو کردم رسیدم به دو وعده شیر شب. البته دخترم ۸ ماهشه. فقط وقتایی که غذایی میخوره که دلدرد میگیره تا صبح زیاد بیدار میشه که منم سعی میکنم اینارو بهش ندم 

دقیقا پسر‌منم همینطور بود. حتی بهترین غذا و آبم بش میدادم بازم کارش همین بود. ینی کافی بود سینه از دهنش در بیاد در لحظه چشاش باز میشد. از ۱۰ ماهگی بش شیر گاو با شیشه میدادم  و ۱سال و ۹ماهگی از شیر گرفتمش. الان ۲سالو ۲ ماهشه. شب ساعت ۱۲ میخابه تا ۱۲ ظهر. واقعا راحت شدم. خسته شده بودم از خابای تیکه و پاره

دقیقا پسر‌منم همینطور بود. حتی بهترین غذا و آبم بش میدادم بازم کارش همین بود. ینی کافی بود سینه از د ...

شیر گاو رو رقیق کنم؟

دقیقا پسر‌منم همینطور بود. حتی بهترین غذا و آبم بش میدادم بازم کارش همین بود. ینی کافی بود سینه از د ...

اون موقع که بیدار میشد بهش شیر گاو میدادی؟ 

اخه پسر من تو شیشه اب ریختم که بهش بدم بدش میومد سینه میخاست

شب بهش خوب غذا بده سیرش کن شیرم بده آروغشم کامل بگیر بعد یواش یواش وعده های شیر شبشو کم کن البته مطم ...

چشم عزیزم تست میکنم واقعا خسته شدم ازین وضعیت