2777
2789
عنوان

جدابشم یا ادامه بدم؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 102 پست

نميگم جدا شو 

نميگم ادامه بده 

اما هروقت مطمن شدي جدا شو ك فردا نگي كاشكي ...

اين اقا تو نامزدي اينكارو ميكنه فردا تو زندگي بدتره 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب باید بهم بزنه ،درضمن خونواده ش باید بفهمن خونواده مثه  دوست آدم میمونه،بعدشم مادر شوهرش م ...

وقتی با سیاست میشه درستش کرد چه کاریِ جدائی؟🤔 چقدر راحت راجع به واژه طلاق حرف می زنید

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍
موقع دعوا سکوت کن خودش بعدش پشیمون میشه

خیلی ببخشید. ها ولی. این حرفا ک سکوت کن و فلان اولا مال قدیما بود ک دختر سکوت کنه و با لباس عروس بره با کفن برگرده و......دوما سکوت مال کسیه ک شاید تو کل زندگیش با دختره دو سه بار بیشتر دعوا نکرده اونموقع دختره می‌تونه بگه آهان همسرم امروز حتمن مشکلی داشته عصبیه اینطوری مدلی سکوت خوبه نه ک ابرو ادمو ببره سکوت کنی

تغییر نمیکنه فقط داره بدترو بدتر میشه بعد از هربار قول دادن و قسم خوردن که دیگه اذییتت نمیکنم💔

پدر من هم مثل این آقاست... با وجود اینکه ذاتش خوبه و ما هم دیگه باهاش کنار اومدیم... میتونم بگم که یه خونواده رو مریض کرده... وقتی عصبانی بشه انقدر بد رفتار میکنه که حسابی دلت رو میشکنه و بعد مدتی حستو بهش از دست میدی... از همه بدتر اینه که هیچ وقت تکلیفت باهاش معلوم نیس.. نمیدونی الان خوبه یا بد؟ میای باهاش خوب باشی یهو قاطی میکنه.. میای بد باشی یهو خوب میشه... یعنی تعادل تورم میگیره و همیشه باید دست به عصا راه بری که آقا بهم نریزه... همیشه باید خودتو کنترل کنی و هیجاناتتو بروز ندی... یه کلام خودت و بچه هاتو بیمار میکنه.

وقتی با سیاست میشه درستش کرد چه کاریِ جدائی؟🤔 چقدر راحت راجع به واژه طلاق حرف می زنید

الان بازم میگم قدیم نیست بشه با حرف کسیو خر کرد ،اولا ایشون تو دوران نامزدیه و عقد نکرده بهتر نیست ک جدا بشه تا الان جدا نشه بعد عقد کنه مطلقه بشه؟ مگه طلاق چیه؟ طلاق بهتره یا زندگی با آدم روانی؟؟

اگه میتونی تا آخر عمر کوتا بیای و موقعه عصبانیت سکوت مطلق بکنی ادامه بده این آقا سالها با این اخلاق بزرگ شده اگه میخاس درست بشه شده بود.

وگرنه حتما جدا شو چون بالاخره آدما تا یه حدی ظرفیت دارن.

جدا شو ببین عکس العملش چیه ؟

البته خطا کرده را آزمودن ، خطاست!!

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
اطلاعاتی راجبش داری؟ کسی اطرافت اینو داشته؟؟ 

در همین حد میدونم که ادمهای دوقطبی یه لحظه خیلی خوبن یه لحظه خیلی عصبی عزیزم مشاوره از هرکسی بهتر میتونه کمکتون کنه یه طرفه به قاضی نرو تو نی نی سایت هم کسی مشاور نیست و کسی هم بجات نیست هرکسی یه چیزی میگه هدفشون راهنماییه ولی مث مشاور تخصص ندارن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

شما که عقد هم نیستین پس از چی میترسی؟ ببین تو ازدواج دلت به حال هیچ کس نسوزه نه اون اقا نه خونوادش نه حتی خونواده خودت ... فقط به فکر خوشبختی خودت باش

من الان سی سالمه و با چند نفر اشنا شدم اما وقتی دیدم به دردم نمیخورن فکر سن و ... نکردم الانم از تصمیمام راضی ام... توکل به خدا کن و دلت و صاف کن و یه نه قاطعانه بگو... چون دلیلت به اندازه کافی قانع کننده هست

شما که عقد هم نیستین پس از چی میترسی؟ ببین تو ازدواج دلت به حال هیچ کس نسوزه نه اون اقا نه خونوادش ن ...

از این میترسم که دوسش دارم و خیلی زجر کشیدم تا بهم رسیدیم، ولی همه چی خراب شد الان هیچ جوری درست نمیشه زندویم وقتی حتی معذرت خواهیم نکردن

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨