2777
2789
عنوان

جدابشم یا ادامه بدم؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای چکار کنی؟ منم باید بهم بزنم 💔

منتظرم یه دعوای دیگه راه بندازه و بلاکش کنم تمام هرکسم پیگیری کرد بگم بدرد هم نمیخوریم و خسته شدم

خدایا شکرت که به ارزوم رسیدم♥
از این میترسم که دوسش دارم و خیلی زجر کشیدم تا بهم رسیدیم، ولی همه چی خراب شد الان هیچ جوری درست نمی ...

پس به خودت فرصت بده فقط به خاطر اینکه تصمیمت قطعی شه و بعدا فک نکنی اشتباه کردی... ولی تا اون زمان به هیچ وجه طرف عقد و ... نرو.... بعدم یه مشاور خوب پیدا کن باهاش حرف بزن... شاید باید معنی ازدواج و دوست داشتنو کسی یادت بده

ازدواج باید منجر به خوشبختی و رشد ادم بشه.. یا حداقل جلوی رشدتو نگیره... طرف باید یار و عزیزت باشه.. کسی که تا حدی به پختگی رسیده باشه که بتونه هیجاناتشو کنترل کنه... 

شاید فک کنی حرفام ایده الیستیه... ولی این اقا چراغ خطر بزرگی داره نشونت میده

اگه اطلاعات نداری حتما برو پیش مشاور... 

ولی عقل خودتم بکار بنداز. یه کتابم هست به اسم ازدواج عاقلانه اونو حتما بگیر بخون.. 

فایده نداره دیگه 💔

استارتر جان هر تصمیمی گرفتی میشه بیای بگی؟ راسش من فکرم موند پیشت

کمی هم به حرفای خودم شک کردم که مبادا اشتباه رهانمایی کرده باشم و رو تصمیمت تاثیر گذاشته باشم چون به هر حال من نامزدتو نمیشناسیم و فقط به حساب حرفای تو راهنمایی کردیم... بازم نظرم اینه که بری پیش مشاور.. و هر دو بررسی بشید.

بازم خداروشکر تا قبل عقد اخلاقشو فهمیدی 

من تا حالا مردی که اینقدر عصبی باشه ندیدم واقعا رفتارش زشت بوده 

مطمئن باش بدتر میشه که بهتر نمیشه مخصوصا که به خاطر رفتار بدش حتی معذرت خواهی هم نکرده😐

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
استارتر جان هر تصمیمی گرفتی میشه بیای بگی؟ راسش من فکرم موند پیشت کمی هم به حرفای خودم شک کردم که م ...

باشه عزیزم میام میگم 

ولی اخلاقش از اون چیزی که گفتم خیلی بدتره حتی، موقع عصبانیت دیگه ابدا منو نمیشناسه

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
بازم خداروشکر تا قبل عقد اخلاقشو فهمیدی  من تا حالا مردی که اینقدر عصبی باشه ندیدم واقعا رفتار ...

اصلا حتی یه زنگ نزدن معذرت خواهی کنن، ببین چقد توهین شد به خودم و خانوادم

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨