2777
2789
عنوان

زایمان

225 بازدید | 27 پست

سلام صبح همگی بخیر

بالاخره انتظار ماهم به پایان رسید و دخترکوچولومون داره قدم رنجه میکنه😍

ساعت 10 وقت زایمان دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرسید برام

انشاالله هرکی آرزوشو داره خدا یه نی نی ناز و سالم و صالح تو بغلش بذاره

و هرکیم بارداره، بارداری خوبی داشته باشه

ممنون از همه

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی . طبیعی یا سزارین؟

سزارین

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
سلام عزیزم به سلامتی مبارک باشه پیشاپیش.بهترین لحظه عمرتو تجربه می‌کنی کلی کیف کن.انشاالله قسمت همه ...

خیلی ممنون

انشاالله 

خیلی ممنون انشاالله 

راستی بعد زایمان سرتو تکون نده زیاد چپ و راستم نکن حداقل چند ساعت اول(جلوگیری میکنه از سر درد)

نسکافه.چایی.فلاکس.کمپوت انجیر همراهت ببر.

پوشک بچه از اون ساده ها هم برای خودت یک بسته ببر با لباس زیر چند تا.برس.لوازم آرایش.

ان شاالله به راحتی نی نی بیاد بغلت...منم امروز باید برم برازایمان اما طبیعی...میشه برا منم دعا کنید؟؟خیلی استرس دارم🥺

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج