2777
2789

رژیم غذایی مراقبت از پوست و مو 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خانوم مهربون که خیلی ب خودش اهمیت میده لایکم کنه😘

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

کتاب میخونم ، حرف دیگران برام اهمیتی نداره ، خودم رو دوست دارم ، خودم رو به چای دعوت میکنم ، جایی که برام کسر شان باشه نمیرم ، با افرادی که رفتارو عقایدشون هرزه و افرادی که اخلاقشون مورد تائیدم نیست رفت و امد نمیکنم و ...

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

الویت زندگیم خودمم هیچوقت بخاطر دیگران و حرف دیگران از کار یا هدفی که دارم نمیگذرم با ادمهای که همیشه ناامیدن و انرژی منفی میدن رفت و امد نمیکنم واسه خودم هدیه میگیرم 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

من از نظر روحی با دوستای بانشاط میگردم،از آدمای منفی کلااااا دووورم،میرقصم،ویتامین ث و مولتی و آهن میخورم،تو دلم حرف نمیذارم بمونه،ناراحتیمو میگم،یه سری نتونستم بگم نوشتم و پاره کردم.از خدا هم کمک خیلی می گیرم و حسش میکنم.کودک درونم شاد و اصلا خوشم نمیاد خانوم بزرگ شم😂

از نظر جسمی در هفته سه بار اسکراب شکر و روغن زیتون حمام هم وقتی میرم قبلش بدنمو وازلین میمالم بعد سفید میزنم بعد با صابون گل ختمی کیسه میکشم برا موهامم هفته ایی سه بار روغن نارگیل میزارم برای براقی مو پرپشتی برای مژه هامم روغن کرچک و روغن بادام تلخ در قوطی خالی ریمل برای لبهام از روغن خراطین همچنینگودی زیر چشم و گونه هام تا حجم دار بشن و برای تیرگی لب وازلین و ابلیمو مخلوط میکنم میزارم برای رفع لک و جوش از ابلیمو . گلاب . سیب زمینی رنده که باهم مخلوط میکنم و در یخچال میزارم یخ که زدن به صورت دورانی رو صورتم ماساژ میدم  برای ناخنام روغن زیتون ولرم برای اینکه ماسک تقویتی مو از قهوه . روناس. روغن بادام تلخ. روغن کرچک .روغن زیتون . روغن نارگیل . ابلیمو کم . ماست . اب بابونه .پوست گردو اب ان دو ساعت روی مو بماند 

کاربری دست دو نفر