2777
2789
عنوان

ضدعفونی اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 59 پست
نترس عزیرم..منم متولد۶۹ ام خالم ۶۷ با دوتا بچه..تقریبا همسنیم ندول این یادمه خطرناک بودو دکتر گف بدخ ...

خخخخخخخ 😁😁😂😂عزیزم خداروشکر که سالمه عزیزدلم همسنیم خوشحالم دوست گلی مثل شما دارم واقعا ارومم کردی مهربونم انشالله تنت همیشه سلامت باشه😍😍😘😘😘

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون دوست من قبل کرونا عمل کرد انگار بدخیمم بود ولی اصلا یددرمانی هم نرفت خیلی هم خوبه حالش.شماهم نگران نباش چیز مهمی نیست

یه آقا هم فامیل همسرمه انجام داد ید درمانی هم کرد خوبشد

میدونم خیلی خز شده ولی کاربری قدیمی هستم ترکیدم ....اسم کاربریمم هرچی زدم قبول نکرد منم زدم کفتررر قبول کرد😊😊اسم کاربری قبلیمم نمیگم دوسدارم گمنام بمونم😎
خخخخخخخ 😁😁😂😂عزیزم خداروشکر که سالمه عزیزدلم همسنیم خوشحالم دوست گلی مثل شما دارم واقعا ارومم کرد ...

اصلا ب حرف بقیه گوش نده واس مسنا هردوشو بر میدارن ولی شماها ک جونین یدونه ک واس کلسیمه میزارن.فوقش ی قرصه و تمام نترس بابا😂🍒

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
گلم علایم ندول چیه؟امیدوارم تنت سلامت باشه همیشه

عزیزم مرسی گلم احساس خفگی داشتم انگار یه گردو تو گلوم بود رفتم ازمایشات انجام دادم گفتن ندوله باید عمل شه

عزیزم مرسی گلم احساس خفگی داشتم انگار یه گردو تو گلوم بود رفتم ازمایشات انجام دادم گفتن ندوله باید ع ...

خالمم بودکم کم صداش در نمیومد۰🍒

اسی جون دوست من قبل کرونا عمل کرد انگار بدخیمم بود ولی اصلا یددرمانی هم نرفت خیلی هم خوبه حالش.شماهم ...

مرسی عزیزم منم از این ید درمانی میترسم اخه میگن قرنطینه داره بچه کوچک دارم

خالمم بودکم کم صداش در نمیومد۰🍒

اره عزیزم منم همینطورم حالت بدی داره انگار نفس کشیدنم سخته خدا این چی بود دیگه

اره عزیزم منم همینطورم حالت بدی داره انگار نفس کشیدنم سخته خدا این چی بود دیگه

تنگی نفس.تپش قلب.پریودی نامنظم.خفگی.بی اشتهایی.گیرکردن غدا تو گلو...همه علایمداش..الان بعدعمل همش سردشه اون‌خفگیه رف پی کارش🍒

ببخشید ندول تیروئید چیه

عزیزم تیرویید کم کار دارم رفتم دکتر گفت بزرگ شده باید سونو بدی اونجا مشخص شد ندول دارم یعنی گره تو تیرویید باید خارج بشه

مرسی عزیزم منم از این ید درمانی میترسم اخه میگن قرنطینه داره بچه کوچک دارم

انشالا که نیاز نیست انجام بدی.دوستمم تیروییدشو کامل برنداشت ولی بعدش داروهاشو خورد یه مدتم تحت نظر بود خوبشد

میدونم خیلی خز شده ولی کاربری قدیمی هستم ترکیدم ....اسم کاربریمم هرچی زدم قبول نکرد منم زدم کفتررر قبول کرد😊😊اسم کاربری قبلیمم نمیگم دوسدارم گمنام بمونم😎