2777
2789
عنوان

دوستان که مشکل بارداری داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 120 پست
مرسی گلم انشالله .دیگه اینقدر استرس کشیدم حد ندارع ،الان خیلی پشیمونم ،توکل بخدا

ازدواجتون مگه فامیلی بوده

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فامیل بودیم ،ولی قبل ازدواج آزمایش ژنتیک انجام داده بودیم

از ازدواج فامیلی راضی هستی؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
از چه لحاظ ؟؟؟ادم باید شوهرش خوب باشه غریبه و فامیل ندارع 

اینکه اطرافیان دخالت کنن و...

اینکه اطرافیان دخالت کنن و...

بازم شوهر خوب باشه نمیزارع کسی دخالت کنه ،خیلیارو دیدم فامیل هستن ولی بدن باهم ،خیلیارم دیدم غریبن بازم بد هستن ،بد غریبه و فامیل ندارع همچنین خوب ،من عروس فامیلم خوبن بامن ینی رو نمیدم شوهرمم اجازه ی دخالت نمیده ،خواهرم عروس غریبست شکر خدا اونام خوبن 

اینم بگم بستگی ب خود آدمم داره من خودم آتیش نمیسوزونم ساکتم احترام میزارم خب چرا باید با من بد باشن ...

اخه دختر خالم و‌پسرخالم همش بهم میگن خوشبحالت با غریبه ازدواج کزدی مثل ما بدبخت نشدی

مادرم اصلا نمیذاره ازدواج‌ فامیلی کنیم

اخه دختر خالم و‌پسرخالم همش بهم میگن خوشبحالت با غریبه ازدواج کزدی مثل ما بدبخت نشدی مادرم اصلا ...

اونا ک از  داخل زندگیت خبر ندارن ،و همچنین شما ،ی چیزی میبینن میگن وای خوشبحالت ،هرکسی ی عقیده ای داره ،منم بدم میومد ولی مزدوج شدم ههههه

اونا ک از  داخل زندگیت خبر ندارن ،و همچنین شما ،ی چیزی میبینن میگن وای خوشبحالت ،هرکسی ی عقیده ...

ما خداروشکر خیلی خوبیم با شوهرم، تو تنهایی خیلی بهتریم تا توی جمع، همیشه احترام همو داریم، اما اونا هر چی میخوان میگن، فکر کن شوهرم میگفت اگه تو یک درصد اینجوری بودی روز اول طلاقتو داده بودم

مثلا دخترخالم فحش مادر میذه به شوهرش جلوی ما

اونم همینطور 

سر همین بدمون میاد از ازدواج فامیلی 

ما خداروشکر خیلی خوبیم با شوهرم، تو تنهایی خیلی بهتریم تا توی جمع، همیشه احترام همو داریم، اما ...

خب دختر حالتون با هرکس دیگه ای ازدواج میکرد همین آش و همین کاسه بود ،شخصت آدما فرق می‌کنه ،خب معلومه مادر فحش بده مادرشو فحش میدن ،عفت کلام نداره ،تقصیر خودشه ،من اصلا باورم نمیشه کسی میگه شوهرم فحش میده کتک میزنع ،من مطمنم ۵۰درصد قضیه مقصر خانومه 

خب دختر حالتون با هرکس دیگه ای ازدواج میکرد همین آش و همین کاسه بود ،شخصت آدما فرق می‌کنه ،خب معلومه ...

با اینا آشنات میکنم تا خیلی چیزای دیگه رو باور کنی😂

زندگی مامانمم خراب کردن، همش مامانمو واسطه میکنن که اینارو آشتی بدن

با اینا آشنات میکنم تا خیلی چیزای دیگه رو باور کنی😂 زندگی مامانمم خراب کردن، همش مامانمو واسطه میک ...

خب دیگه هرکی زندگی خوبی داره خودش سعی می‌کنه خوب باشه زندگیش .متاسفانه اونا باید خودشون اول خودشونو درست کنن ،تازع آدم فامیل بودنی فحش دادنی خیلی خجالت می‌کشه بنظرم چون پای خانوادتم گیره 

خب دیگه هرکی زندگی خوبی داره خودش سعی می‌کنه خوب باشه زندگیش .متاسفانه اونا باید خودشون اول خودشونو ...

منو‌شوهرم با اینکه هر دو بچه بودیم و ازدواج کزدیم خیلی احترام همو نگه داشتیم، شوهرم فردای روز عقد گفت نذار حرمت ها از بین بره بذار عشقی که هست بیشتر بشه و باقی بمونه