2777
2789
ارشیدا جون شما سعی کن فقط تمرکز روی بچت کنی .من الان ماه پنجم تازه نیم کیلو هم کم کردم ولی گفتن اشکال نداره تا ماه پنج کم کردی یکم طبیعیه البته الان گفتن باید به تغذیم بیشتر برسم. راستی بچت پسره یا دختر
محمد طاهای مامان تو 36هفته اومد بخل مامان ده دی ساعت 8ونیم صبح سزارین اورژانسی زندگیمههههههه نفسمهههههه عشقمههههه خدای شکرت
به نظر من اینکه بچه گریه نکنه و آروم باشه دلیل بر عصبی نبودنش نیست. من زمان جنگ توی بمباران به دنیا اومدم.شهرمون خیلی بمباران شد.
بچه مظلوم و ساکتی هم بودم.به قول مادرم میگه نفهمیدم چطور بزرگ شدی. اما اینقدر حساس و زودرنجم که کارم کشید به دکتر اعصاب و روان. برای هر چیز معمولی بیش از حد نرمال اضطراب دارم.همیشه تپش قلب دارم. هر چی هم دکتر رفتم فایده نداشت. خانه از پای بست ویران بود.
اما بچه ساکتی بودم. یعنی همه غصه ها رو میزدم درون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.