2777
2789
عنوان

با خواستگار حرف زدم

327 بازدید | 18 پست

امروز برای بار دوم با هم صحبت کردیم ، گفت دوست دارم همسرم پرانرژی، مسلط و مسئولیت پذیر باشه، ولی من اغلب زود خسته میشم. 

خیلی اهل مطالعست. البته منم معمولا مطالعاتی دارم.

دنبال یسری اهداف شغلی هست که نمی دونم تا چه حد جدیه البته فعلا جایی مشغول کاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش داشت اخلاق و رفتارمو حدس میزد و تحلیل میکرد تو ذهن خودش، مثلا میگفت تو فلان شرایط چطوری؟ بعد میگفت معلومه که فلان طور هستی. این منو نگران میکنه که در آینده زیادی تو کارام سرک بکشه. من همش احساساتمو تو دفترم مینویسم نگرانی هامو شادی هامو، نامه می نویسم به خدا معصومین. یه آرشیو از سیاست های زنانه تو گوشیم ذخیره کردم نگرانم زیادی کنجکاو باشه و تو اینا سرک بکشه. دوست دارم حریم شخصی خودمو داشته باشم.

و اینکه گفت اگه کسی اشتباهی بکنه حاضری بهش کمک کنی گفتم اگه ازم کاری بربیاد آره گفت این مسئله خیلی برام مهم بود. ولی خوب نمیدونم دقیقاً منظورش چی بود و چه اهمیتی میتونه براش داشته باشه.

چرا زود خسته میشی؟؟ چند سالته؟ چیکاره ای؟ جوونی نباید خسته شی باید انرژی داشته باشی

بلغمی مزاجم، یکی از دلایلشم میدونم بخاطر دیر خوابیدنمه ورزشم نمی کنم، کارم سنگین نیست ولی تا 4 سرکارم ولی تو شرایط کرونا ساعت 2 کارم تموم میشه و کار خاصی ندارم.

ففط مشاوره قبل ازدواج

یکی از بستگانمون مشاوره سؤالامو از اون گرفتم بعد جوابا رو به اون میگم ولی کلاً معتقده نباید سخت گرفت مگر اینکه واقعا طرف خیلی شر باشه یا بی عرضه باشه. زنش میگه شوهرم میگه من واسه ازدواج دخترام سختگیری نمی کنم من نگران دخترامو به هر کسی بده  

البته از پسره بدم نیومد ولی ظاهراً کمالگراست. که نظر مشاورم میشه اینکه باید زرنگتر باشم. تازه چندتا ترفند یادم داد دل پسره و مامانشو ببرم  

ترفندا رو بگو یاد بگیریم

گفته بود مادره رو گرم بگیر ازش تعریف کن.بهش تعارف کن بگو جدای از این قضیه شما عمم حساب میشی( فامیل خیلی خیلی خیلی خیلی دور پدرمه) ولی من خیلی کم حرفم و درونگرا فقط تعارف کردم بمونن و کمی صحبتای حاشیه ای.

گفت اوایل آغاز صحبت به آقا بگو شما صاحب اختیارید و هرجور شما صلاح میدونید شروع کنیم. احترام در صحبت کردن رو تاکید کرده بود. تو نحوه ی طرح سوالا خیلی دقت کرده بود جوری نباشن که به طرف بربخوره و طرف زیر سؤال نره (خواستگار قبلی من بعد از پاسخ دادنم جواب منو زیر سوال میبرد و این بهم بر میخورد. البته منم همین اشتباهو کردم). یه خواستگار قبلاً داشتم بعد پیش دانشگاهی مدتی رفت سربازی و چند سال درس نخوند گفت بهش بگو کی رفتی سربازی و بعد بگو البته این مسولیت پذیری شما رو نشون میده و این برای با اهمیت نشون دادن کار طرفه. گفت حتما میزان حقوق و نحوه هزینه کردن درآمدو بپرس ولی نگو چقد پس انداز داری؟ ولی از نحوه پس انداز سردربیار. گفتم بگم هرچی با درامد خودم هزینه میکنم بنام خودم باید باشه گفت نه الآن اینا رو نگو. برا جلسه اول گفته بود اون یه مرد غریبه است و مواظب باش در مورد هر موضوعی صحبت نکنی مثلا درمورد خانوادت و هر چیزی که یه غریبه نباید از شما بدونه از خودت یه توضیح مختصر بده. ولی برا جلسه دوم گفت کمی صمیمی تر باش. هر چند ثانیه یه تماس چشمی داشته باش. آخرای ملاقاتمون پسره مشتاق بنظر میرسید . امیدوارم هرچی به صلاحه پیش بیاد. گفته بود حرفی نزن که فکر کنه توقعت بالاست و زن زندگی نیستی البته منم واقعا توقعم بالا نیست. و ...