2777
2789
اره عزیزم بخاطر همینه ک دوهفتس شروع کردم ب ادم شدن تا الان موثر بوده 

حیف نمیشه عکس بزارم سایت خرابه

تو واتس پیام داده عشقم چطوره، نفسم، چشم دردت ب عمرم 😭تازه دیروز ظهر دعواش کردم شب اینجوری حالمو پرسیده الانم سرکاره😭😭😭😭😭ای خدا

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نمیشه عکس بزارم سایت خرابه تو واتس پیام داده عشقم چطوره، نفسم، چشم دردت ب عمرم 😭تازه دیروز ظهر ...

پس بادستای خودت داری گند میزنی شوهر من ک لصلا تو فاز چت نیست

وخدایی ک بشدت کافیست...
چندسالته و جند سالشه تو چه مرحله ای عستین و اینکه چحور برخوردی دارین باهم

پسر فوق العادیه، باهم خوبیم

با وجود مخالفتا خانوادش راضی شد دیشب حلقه انداختن یمی نشون

مامانم هر دفعه میاد حرف بزنه یه استرسی بهم میده بی شک

بخاطر چیزایی که گفتم استرس دارم و حالم بده، کارامو نمیکنم از ناراحتی من اونم ناراحت میشه میگه است ...

وای عزیزم اینجوری هم خودتو از بین میبری هم اونو از خودت دور میکنی.......شاداب باش مردا عاشق اینن ک زناشون شاداب و سرحال باشن بعد اینکه تو الان برای عقدت نگران کرونایی؟؟؟؟

وخدایی ک بشدت کافیست...
والا دیشب ده نفر بودیم رو بوسی کردیم میترسم گرفته باشیم واسه همون روز عقدمم که سی نفر میشیم میترسم ...

وااای یعنی این اتفاق ک دختر نیستی برات تازه افتاده من فک کردم ک ی بار ازدواج کردی...

وخدایی ک بشدت کافیست...
اره تازه افتاده

ببین دیگه کار از کار گذشته تامااااام....

سعی کن خودتو اروم کنی.....برا رو عقدت هم ماسک بزن حتما و دستکش هرکس تو.اینجور بببینه اصلا سمتت نمیاد برا روبوسی درضمن ب شوهرتت هم بگو اینکارو کنه و اینکه مهمون کمتر دعوت بگیرین.....و از طرفی تو باید الان خودتو.کنترل کنی هم گند کارت درنیاد هم اینکه شوهر بیچارت هم نگران نارحت نشه.....سعی کن ریلعکس باشی.....و قرار عقد کجا برگزارشه

وخدایی ک بشدت کافیست...
توخونه قراره برگزار شه توروخدا دعا کن بخیر بگذره پایان نامه ام مونده، کارای اون مونده، کم مونده اخ ...

فقط و فقط زود عقد تمام.......ذرحال حلضر هیچ کاری مهمتر از عقد نیست برات ایت الکرسی میخونم

وخدایی ک بشدت کافیست...