من هیچ کس ندارم هییییچ کس باید تنهایی برم سزارین کنم یه دختر دوساله هم دارم که قراره یه اشنا دور نگهش داره تو بیمارستانم تنهام دعاکنید حالم خوب باشه 😢خیلی میترسم از صبح همش گریه کردم
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
عزیزم اصلا نگران نباش خدا پشتت برای بیمارستان هم پرستار بگیر یا بچهای خدمه و بهیار اگر خودشون شیفت ...
نمیتونم پرستار بگیرم
انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343) من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
نه سه شنبه باید برم از الان دارم میمیرم از نگرانی دفع قبل خیللللی اذیت شدم