2777
2789
عنوان

كسي بلده تخم مرغ بشكنه؟

78 بازدید | 10 پست

سلام بچها 

كسي اينجا بلده براي چشم زخم تخم مرغ بشكنه؟؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بگم نه فقط خودت بلدی😂

نه عزيزم من بلد نيستم😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
ول کنین این خرافاتو🤦‍♀️ تخم مرغا رو چرا هدر میدین

من خودمم اعتقاد نداشتم ولي جرياني باعث شد اعتقاد پيدا كنم😕

بیخیال😕 تخم مرغ چه کمکی می کنه به چشم نخوردن؟! یکم بهش فکر کن😕

خيلي چيزا هستن به نظرم انرژي منفي رو دور ميكنن خب،مثل اسپند يا شمع يا عود خب تخم مرغم شايد همون اثرى داشته باشه به نظرم😕

ميشه بهم ياد بدي؟

ببین یه سکه ارو ب عنوان صدقه میزاری سر تخم مرغ نگه میداری یه ذره ام اسفند کف دستت نگه دار  بعد صلوات میفرستی ایه کرسی میخونی بعدش اسم کسایی رو که فکر میکنی چشم زدن و میگی یهو هرکی که چشم زده اسمش بیاد خود ب خود میشکنه تمام