2777
2789
عنوان

چادر به اجبار

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 47 پست
اشکال اینکه زورمیگه شوهرش

آی گفتی.!!!! حالا خیل از اینایی( نمی گم همه!!!) که به خانوم گیر می دن چادر بپوش خودشون نماز هم نمی خونن. خانوم مجبورشون کنه نماز بخونن بیای تو همین سایت بگی همینا میان می گن خب نخونه نماز زوری فایده نداره که!!!!!! 

اینا مسائل قبل از ازدواجه نوع پوششتون تو دوران اشنایی مشخصه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اجبار نمیشه ولی الانم ازاد نیستی عزیزم.اونم شوهرته حق داره

شوهرش نوع پوشش رو باید انتخاب کنه؟؟؟؟؟؟؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من هم همینو میگم میگم هر کس ازاده خودش نوع پوشش رو انتخاب کنه

باهاش حرف بزن نشد مشاوره برید چادر چیزی نیست که به اجبار بتونی تحمل کنی

شوهرش نوع پوشش رو باید انتخاب کنه؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم منظورم این نیست.خب باید به همسرش میگفت که چجوریه تا اونم تصمیم بگیره.بالاخره هرکس حق انتخاب داره

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱
آی گفتی.!!!! حالا خیل از اینایی( نمی گم همه!!!) که به خانوم گیر می دن چادر بپوش خودشون نماز هم نمی خ ...

حجاب .نمازیه مسئله شخصی بایدبارضایت خودطرف انجام بشه 

الانم این خانوم چون طرف شوهرشه حتمابایدبگه چشم ؟

حالااگه شوهرشم هرچی خانومش بگه میگه چشم؟

مسئله اینه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

من چادر رو دوست دارم

ولی شما باید قبلاً با نامزدت به توافق میرسیدی بنظرت چیز سطحی نیاد اختلافات از همین جا ها شروع میشه 

ضمن اینکه همسرت می‌تونه با زبون خوش ازت بخواد سلیقه اونو هم در نظر بگیری بعضیا بلد نیستن حرف بزنن فکر میکنن زور بگن جواب میده

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
عزیزم منظورم این نیست.خب باید به همسرش میگفت که چجوریه تا اونم تصمیم بگیره.بالاخره هرکس حق انتخاب دا ...

خب همسرش دیده که داره میگه نمیپوشم

من هم همینو میگم میگم هر کس ازاده خودش نوع پوشش رو انتخاب کنه

زندگی مشترکه یعنی دوطرف یه نظر هایی رو باید بدن.ایشونم از قبل باید مطرح میکردن با طرفشون 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱