2777
2789
عنوان

چادر به اجبار

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 47 پست
ازاول نباید میپوشید شوهرهم بخاطرچادری بودنش اومده باهاش ازدواج کرده اگه میخاست بامانتوی ازدواج میکرد ...

خودشم به طرف گفته ازروی اجبارمیپوشیده والان نمیخواددیگه چادربپوشه 

بهترنیست شوهرش درکش کنه وبه تصمیمات همسرش احترام بذاره به جای اینکه زوربگه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج چادری بودن آخه

خب گفته به زور میپوشیدم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خب همسرش دیده که داره میگه نمیپوشم

خب میگه قبلش چادری بوده ولی به اجبار.اینو که نگفته به همسرش‌الانم تصمیم گرفته مانتویی باشه .درکل حرفم اینه که قبلش باید درمیون میزاشت بااون اقا تا هردو نظرشونو بگن

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱
خب میگه قبلش چادری بوده ولی به اجبار.اینو که نگفته به همسرش‌الانم تصمیم گرفته مانتویی باشه .درکل حرف ...

بله موافقم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خودشم به طرف گفته ازروی اجبارمیپوشیده والان نمیخواددیگه چادربپوشه  بهترنیست شوهرش درکش کنه وبه ...

اینو باید قبل ازدواج میگفت.منم باشم بعد ازدواج مثلا شوهرم بهم بگه من اینجوری تیپ میزدم جلو خانواده تو مجبورم بودم جوری دیگه باشم خب ناراحت میشم.اینو مثال زدم.

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱
ببین چادری بودن و نبودن تو به اون هیچ ربطی نداره حتی از نظر آیت الله مکارم  اگه مرجعت ایشونه ب ...

بالاخره دعواهم نمیشه اون ایشونو باچادر پسندیده اپه میخاست بزاره کنار بایدمیگفت

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اینو باید قبل ازدواج میگفت.منم باشم بعد ازدواج مثلا شوهرم بهم بگه من اینجوری تیپ میزدم جلو خانواده ت ...

درسته ادم ناراحت میشه 

ولی به شوهرت دیگه زورنمیگی 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

قبل عقدباید میگفتی چیه خدایی گیر به چعدر مگه حجاب فقط چادره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بالاخره دعواهم نمیشه اون ایشونو باچادر پسندیده اپه میخاست بزاره کنار بایدمیگفت

کلا می دونی مساله چیه قبل ازدواج خانم و آقا چشماشونو می بندن یا نهایتا می گن فلان مساله مثلا چادر که مورد مهمی از نظر شخص مقابل نیست. آقا میگه ولش کن میگم چادر می پوشه. خانم هم می گه ولش کن بعدا روش کار می کنم قبول می کنه چادر نپوشم. از اول باید دقت کنن

خودشم به طرف گفته ازروی اجبارمیپوشیده والان نمیخواددیگه چادربپوشه  بهترنیست شوهرش درکش کنه وبه ...

اره زورکه نمیشه شوهرشم داره بهش میگه دوس دارم بپوشی ولی حرف شوهر شم زشته بگه به بابات میگم خب بره بگه خلاف شرع که نکرده 

کلا می دونی مساله چیه قبل ازدواج خانم و آقا چشماشونو می بندن یا نهایتا می گن فلان مساله مثلا چادر که ...

میدونی از چی ناراحت میشم میگه برات حرف درمیارن میگم خب دربیارن کیه که من زندگیم رو براساس نظر اون بچینم بعد دید اینو میگم میگه خودم دوس دارم