2777
2789
عنوان

کنکوری ها

138 بازدید | 22 پست

لطفا اینقدر خواهان عقب افتادن کنکور نباشید عقب بیوفته میشه پاییز و با انفولانزا قاطی میشه بدن ها ضعیف تر میشه  واکسنی هم حالا حالا ها صادر نمی‌شه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهان عقب اوفتادن کنکور می باشم😁

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

دقیقا... آخه پاییز چی قرار بهتر بشه. الان واکسنی ساخته نشده اما حتی اگه ساخته بشه هم یک سال طول تا به دست ما برسه. تا اون موقع نمیشه همه چیزا رو در و تخته کرد که. 

منم ارشد امتحان دارم تا الان 4 بار تعویق شده کنکور ما اما چه میشه کرد. منم میترسم منم برام سخته اما آخه اگه میدونستم پاییز بهتر میشه میگفتم آره باشه اما اصلا هیچی معلوم نیست... 

خدا واقعا کمک کنه خودش بهتر برامون پیش بیاد

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

آره منم خسته شدم از بلاتکلیفی 

از استرس کنکور هیییچ کاری نمیتونم بکنم 

ازون ورم استرس کرونا رو دارم 

آخه چندروز پیش آزمون استخدامی نهضت سوادآموزی رو برگزار کردن خیییلی تعدادشون از کنکور کمتر بوده ولی مثل اینکه تعدادی از همونجا کرونا گرفتن و این نگران کننده س

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین دوستای عزیزم🙏🌹

طبق کدوم مقاله می‌فرمایید با آنفولانزا ترکیب میشه؟؟؟دوما پیک آنفولانزا معمولا پاییزه وشروع کرونا از زمستون بود پس رسما اینا از روی حدسیاته سوما آنفولانزا مرگبارتر از کروناست اما درصد واگیریش کمتره طوریه که سالانه کمتر از صد مورد کشندگی در کشور داراست واز اون گذشته واکسن داره مورد چهارم وزیر محترم بهداشت فرمودند کولر باعث گسترش کرونا در محیط بسته میشه پس میشه بفرمایید بچه های جنوب چیکار کنن چهار ساعت؟؟؟باتوجه به این که شوش چند روز پیش گرم ترین شهر جهان ثبت شد پس اگر دنبال تعویق هستند بخاطر جونشون هست کسی هم نمیتونه بگه اگه نمبخواید ندید شرکت نکنید چون همه مثل این قسم جماعت خودخواه حماقت ندارند

هرچی باشه الان خیلی بهتر از اونموقع است که کشته ها بیشتره  اگه بخوایم بر حسب کشته ها بگیم

چن روز پیشتو ازمون نهضت کلی ادم مبتلا شدن تعدادشم خیلی کمتر از کنکور بود بازم حاضری بری سرجلسه؟

الان به این چیزا فکر نکن عزیزم. فعلا که گفتن برگزار میکنن ولی تعداد روزها رو میبرن بالا. والا ما از آینده خبر نداریم بگیم چی بهتره چی نیست خدا خودش باید کمک کنه... 

الان سنجش برا زمان کارت ورود به جلسه بچه های دکترا اطلاعیه داده. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
طبق کدوم مقاله می‌فرمایید با آنفولانزا ترکیب میشه؟؟؟دوما پیک آنفولانزا معمولا پاییزه وشروع کرونا از ...

انفولانزا خطرش کمتره چون واکسن داره من منظورم ترکیب شدن نبود منظور این بود که بدن ها ضعیف تر میشه قکر کنید الان فقط کروناست اون موقع هم کرونا هم انفولانزا 

الان ندید بعدا هم نمیشه چون مرگ و میر اونموقع شدید تره  پس الان بدین خیلی بهتره تا اونموقع ترکیه هم ازمونشو گرفته