2777
2789
عنوان

سرگیجه

242 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من عضو جدیدم 😊🌸🌸میشه کمکم کنید. من مدت ۳ هفته است سرگیجه دارم. وقتی میشینم یا راه میرم یا سرمو تکون میدم سرم گیج میره. فقط موقعی که چشمامو میبندم و خوابیدم یکم حالم بهتر میشه. حتی دارم حرف میزنم سرگیجه دارم 😭خیلیییی خیلیییی نگرانم 

چرا نگرانی؟ مشخصات سرگیجه تو بم بگو کی ها داری؟ چجوریه؟ چرخشیه یا سبکی سنگینی سر؟ چن بار داشتی؟ سردر ...

نگرانیم از اینکه که مساله خطرناکی باشه 😭سردرد خفیف دارم .کلااا همیشه هست. فقط خوابیدم نیست. همین که از خواب بلند میشم میرم به کارام برسم سرگیجمم شروع میشه. سرم تقریبا سنگینه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .مدت چند ثانیه یهو سرم گیج میره طوری که یوم تعادلم بهم میخوره. البته خفیف شدید نیست. نه محیط دور ...

شاید ضعف یا کم خونیه نگران نباش ادامه پیدا کرد پیش یه متخصص مغز و اعصاب برو

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه. سرگیجه میتونه دلایلی مختلف و گوناگونی داشته باشه که با پیگیری و بررسی تخصصی مشکل حل میشه پس جای نگرانی نیست. من کلینیک گوش تهران رو بهتون معرفی میکنم، این کلینیک سایتی داره که در اون مقالات زیادی درباره سرگیجه، انواع اون، دلایل ایجاد و روش های رفع اون وجود داره. توصیه میکنم به سایتشون حتما سر بزنید. اینم https://tehranearclinic.com/ ادرس سایتشونه. کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک هم عبارتن از:

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران