2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وتو خواب بودیم صغرا باز یه اتفاقایی افتاده جریان چیه؟🤔🤔🤔

چرا خواب بودی بزنمت😂😂

فک کنم یه عکس گذاشتن یه آقایی اومده گفته نزارین ما تحریک میشم☹️☹️

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
تو یه تاپیک مرمری عکس کبوترو گذاشته بود که گرفته بود تو بغلش میگفت چرا همچین کاری کرده جای دیگشو نشو ...

اوه اون که برا چند ماه پیش بود عجب مریضیه طرف

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

شما خییییلی از اون مرده بدترین

سپیچ

گیییر

دنبال حاشیه

متظاهر

واااابدین بااابااا

بکشین بیرون از ماجرا

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خوب تو انستا که پره از این چیزا اونجا چیکار میکنه که با عکس کبوتر تحریک  شده

از بس دیده تو اینستا دیگه حسش از بین رفته حتما.گرایش جدید پیدا کرده ب چیزای دیگه

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐
شما خییییلی از اون مرده بدترین سپیچ گیییر دنبال حاشیه متظاهر واااابدین بااابااا بکشین بیرون از ...

تو خوبی برو بیرون از تاپیک😐

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸