2777
2789
هیچی یه نر بود که یه عضو بی قرار داشت و با عکس یه خانم منقلب شده بود و میگفت هوای ما مردا را داشته ب ...

خوب تو انستا که پره از این چیزا اونجا چیکار میکنه که با عکس کبوتر تحریک  شده

...
خوب تو انستا که پره از این چیزا اونجا چیکار میکنه که با عکس کبوتر تحریک  شده

همه همین را گفتن بهش 

اصرار داشت که ما مقصریم نه خودش :)

فکر کن فردا زد یکی را کشت هم میگه تقصیر مخترع چاقوعه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه تاپیک مرمری عکس کبوترو گذاشته بود که گرفته بود تو بغلش میگفت چرا همچین کاری کرده جای دیگشو نشو ...

چه زیاد شدن اینا یکی هم بود عکس موهای کاربر مامان آینده رو برداشته بود و هی تاپیک میزد براش که آرع هر روز با موهات میزنم 🤐

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
هیچی یه نر بود که یه عضو بی قرار داشت و با عکس یه خانم منقلب شده بود و میگفت هوای ما مردا را داشته ب ...

خب ی سایت بگین مخصوص اقایونه ماهم بریزیم توسایتشون

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
چه زیاد شدن اینا یکی هم بود عکس موهای کاربر مامان آینده رو برداشته بود و هی تاپیک میزد براش که آرع ه ...

نه؟؟؟ بخدا فقط میخوان ناراحت کنن

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
چه زیاد شدن اینا یکی هم بود عکس موهای کاربر مامان آینده رو برداشته بود و هی تاپیک میزد براش که آرع ه ...

ياخدا با مو؟؟؟؟😳

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭