2777
2789
عنوان

خانم های کرمانی دندونپزشک خوب

25568 بازدید | 32 پست

سلام 

خانم ها دندانپزشک خیلی خوب که توی این شرایط از نظر کرونا هم خیلی رعایت کنه توی کرمان می‌شناسید؟ 

میخوام دندونم رو پر کنم شاید هم نیاز به عصب کشی مجدد داشته باشه. 

نظرتون راجع به دکتر حافظی و دکتر مهنی چیه؟ 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کلینیک ماهان تو امام جمعه

کارشون حرف نداره

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
کلینیک ها شلوغ نیستن؟  بخاطر کرونا میگم

والله اینو ندانم

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

@فورسپس      

ببخشید عزیزم. اونجایی که با فلش نشون دادم هست. فردا باید دندون بالاش که یه قسمتش ریخته رو درست کنم. نگرانم این برجستگی چیز خاصی باشه و مشکلی ایجاد کنه. همونطور که میبینین دو تا رگه قرمز تر از بقیه جاها داره که البته چند جای دیگه هم هست نه فقط روی این برجستگی 

@فورسپس         ببخشید عزیزم. اونجایی که با فلش نشون دادم هست. فردا باید ...

عزیزم همونطور که حدس میزدم استخون فکته چیزی نیس طبیعی نگران نباش 

ترمیم دندونت اصن خوب نبوده یه جای خوب برو 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
عزیزم همونطور که حدس میزدم استخون فکته چیزی نیس طبیعی نگران نباش  ترمیم دندونت اصن خوب نبوده ی ...

شما خیلی لطف کردید ممنونم. 

همون دندونی که توی فلش نشون دادم؟ 

از روی عکس مشخصه که خوب نبوده😓

چه قدر بد. امیدوارم اون قدر دندون پزشک قبلی خرابکاری نکرده باشه که مجبور بشم دندونم رو بکشم😢

شما خیلی لطف کردید ممنونم.  همون دندونی که توی فلش نشون دادم؟  از روی عکس مشخصه که خوب ن ...

اره عزیزم همون دندون ک گفتی باید ترمیمش کنی اصن ترمیم خوبی نداشتع 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
اره عزیزم همون دندون ک گفتی باید ترمیمش کنی اصن ترمیم خوبی نداشتع 

ممنونم. 

ببخشید بعنوان آخرین سوال 

من فقط ترمیم نکردم عصب کشی و ترمیم کردم، این ترمیم های بد ممکنه باعث از دست رفتن و کشیدن دندون بشه؟ 

خیلی خیلی ممنونم خیلی لطف کردین جواب دادین ببخشید اگه اذیتتون کردم. 💙💙💙💙

ممنونم.  ببخشید بعنوان آخرین سوال  من فقط ترمیم نکردم عصب کشی و ترمیم کردم، این ترمیم ها ...

نه عزیزم ولی خب باید عکس بگیرنن ببین عصب کشی ش در وضعیته خوبه یا نه اگه بد بود دوباره عصب کشی میکنن و ترمیم و یا روکش 

موقعی دندون رو میکشیم که شکسته باشه یا مشکل لثه و عصب کشی باهم باشن ولی شما لثه ت اوکیه