2777
2789
عنوان

اصلاح موی پدرشوهر!!!

742 بازدید | 52 پست

سلام دوستان توروخدا کمک کنید 

من از اول کرونا موهای شوهرم رو اصلاح کردم که نره سلمونی. حالا مادرشوهرم گفته امشب دارید میاید اینجا لوازم اصلاح بیارید من موی پدرشوهر رو اصلاح کنم.  واااای من اصلا نمیتونم.  چندشم میشه تورو خدا بهم نگیبد بدجنس نمیتونم واقعا . نمیدونم جوابشون چی بگم.  . از طرفی میترسم یبار انجام بدم کلا بشه وظیفه ام.  مادرشوهرم خیلی روش زیاده حالا من باهاشون صمیمی ام نیستم ها.

بچه ها چی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شرمنده مامان جون زیاد وارد نیستم 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بگو اخ گذاشتم دم دست یاد رفت بیارم 

انشاالله ی روز دیگه میارم 

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔

وای امون ازین مادرشوهرای بی ملاحظه و پررو

مادر شوهر من دیشب برگشته میگه واسه پدرشوهرت یه جلیقه بباف زمستون بپوشه

انگار من بافندشونم،اونم با یه بچه کوچیک

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد