پریسا888 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1447 عنوان تاپیک کرونا🙄 161 بازدید | 13 پست سلام دوستان لطفا بس کنید تو رو خدا اینقدر تاپیک کرونا و اخبار منفی نزنید بخدا همین طوری تو قرنطينه داریم دیوونه میشیم. بیاید یه کم حال هم خوب کنیم 1399/05/03 | 16:38 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimesfm عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 866 اره والا اللان من قراره بعدازظهر برم باغ خواهرشورم اینا میوه جمع کنیم.خونه بابام اینا بودم ک تایپک یکی ودیدم نوشته خواهرشوهراش کروناگرفتن...واینم.نیترسه بگیره.به خانوادم گفتم گفتن نرو تواین جورجاها ک ادم و میترسونن همش وانرژی منفی....
mamanmohamadjoon عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 من یه بار تاپیکشو زدم که کم بگین فلانی سی ساله بدون بیماری زمینه ای فوت شد جوری بهم حمله شد انگار من کرونا و ساختم ،،،تاپیکمم حذف کردم اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
پریسا888 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1447 ای گفتی خواهر🙋♀️ شما هم کپی کنید چن ساعت دیگه بزارید خستمون کردن
adventurergirl عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 5661 حالتو درک می کنم استارتر جان منم همش توی خونه ام از اسفند مامانم روی اعصابمه دائم هر روز خواستگارامو دوره می کنه و هی میگه فلانی خوب بود چرا رد کردییعنی رسیدم به مرز جنون و افسردگی و تنهایی
پریسا888 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1447 اره والا اللان من قراره بعدازظهر برم باغ خواهرشورم اینا میوه جمع کنیم.خونه بابام اینا بودم ک تایپک ی ... اگه کار واجب داری حتما رعایت کن 😍
پریسا888 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1447 حالتو درک می کنم استارتر جان منم همش توی خونه ام از اسفند مامانم روی اعصابمه دائم هر ر ... بخدا دیوونم کردن هرجا میرم کرونا 😣
fatimesfm عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 866 اگه کار واجب داری حتما رعایت کن 😍 والا کارم واحب نیس خواهر هفته گزشته بخاطر نیومدنام خونه مادرشوهر و اینا یه دعوای مفصل شد ک کار ب خانواده هاکشید.من شوهرم نمیتونع درطول هفته خونه ایم همش.جمعه هارم نمیتونه بمونه.خودشم شهر غریبیم منم ناچارم بیام و برم...
adventurergirl عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 5661 بخدا دیوونم کردن هرجا میرم کرونا 😣 من بیشتر از خونه نشینی اش خسته شدم و ندیدن آدم ها خواهر و برادرمم ازدواج کردن و من تو خونه کاملا تنهام هیچ کس نیست باهاش حرف بزنم دلم بازشه شدم دوست پسری هم ندارم شدم یه ترشیده افسرده
adventurergirl عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 5661 اره والا اللان من قراره بعدازظهر برم باغ خواهرشورم اینا میوه جمع کنیم.خونه بابام اینا بودم ک تایپک ی ... منو هم ببر باغ خواهرشوهر به خدا پوسیدیم باباهمش غرغرای مامانمو گوش میدم
fatimesfm عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 866 منو هم ببر باغ خواهرشوهر به خدا پوسیدیم بابا همش غرغرای مامانمو گوش میدم خخخ اخی عزیزم...والا ازخونه موندن ک چیزینمیشه.اینهمه مردم بیرونن.خدانخاد ک برگی ازدرخت نمیفته بنظرم قرنطینه هم حدی داره بارعایت باید زندگی کنیم کنارش وگرنه بعدکرونام یکی میخاد افسردگیارو درمان کنه...
adventurergirl عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 5661 خخخ اخی عزیزم...والا ازخونه موندن ک چیزینمیشه.اینهمه مردم بیرونن.خدانخاد ک برگی ازدرخت نمیفته بنظرم ... همین الانشم افسردگی گرفتیم والابه خدا میگم فقط بیام از خونه بیرون 4 تا آدمیزاد ببینم اصن مردمم مهم نیست انقدر که روم فشاره
fatimesfm عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 866 همین الانشم افسردگی گرفتیم والا به خدا میگم فقط بیام از خونه بیرون 4 تا آدمیزاد ببینم اصن مردمم مهم ... اره درکت میکنم..منم این مدلی شدم بعد دیدم نمیشه...زدم بیرون.ب قول خواهرشورم دایورت کن یه ورت 😀