2777
2789
عنوان

تاپیک کرونا🙄

161 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا بس کنید تو رو خدا اینقدر تاپیک کرونا و اخبار منفی نزنید بخدا همین طوری تو قرنطينه داریم دیوونه میشیم. بیاید یه کم حال هم خوب کنیم

اره والا اللان من قراره بعدازظهر برم باغ خواهرشورم اینا میوه جمع کنیم.خونه بابام اینا بودم ک تایپک یکی ودیدم نوشته خواهرشوهراش کروناگرفتن...واینم.نیترسه بگیره.به خانوادم گفتم گفتن نرو تواین جورجاها ک ادم و میترسونن همش وانرژی منفی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار تاپیکشو زدم که کم بگین فلانی سی ساله بدون بیماری زمینه ای فوت شد جوری بهم حمله شد انگار من کرونا و ساختم ،،،تاپیکمم حذف کردم 

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

حالتو درک می کنم استارتر جان 

منم همش توی خونه ام از اسفند 

مامانم روی اعصابمه دائم هر روز خواستگارامو دوره می کنه و هی میگه فلانی خوب بود چرا رد کردی

یعنی رسیدم به مرز جنون و افسردگی و تنهایی

اگه کار واجب داری حتما رعایت کن 😍

والا کارم واحب نیس خواهر هفته گزشته بخاطر نیومدنام خونه مادرشوهر و اینا یه دعوای مفصل شد ک کار ب خانواده هاکشید.من شوهرم نمیتونع درطول هفته خونه ایم همش.جمعه هارم نمیتونه بمونه.خودشم شهر غریبیم منم ناچارم بیام و برم...

بخدا دیوونم کردن هرجا میرم کرونا 😣

من بیشتر از خونه نشینی اش خسته شدم و ندیدن آدم ها 

خواهر و برادرمم ازدواج کردن و من تو خونه کاملا تنهام هیچ کس نیست باهاش حرف بزنم دلم بازشه 

شدم 

دوست پسری هم ندارم 

شدم یه ترشیده افسرده

منو هم ببر باغ خواهرشوهر به خدا پوسیدیم بابا همش غرغرای مامانمو گوش میدم

خخخ اخی عزیزم...والا ازخونه موندن ک چیزینمیشه.اینهمه مردم بیرونن.خدانخاد ک برگی ازدرخت نمیفته بنظرم قرنطینه هم حدی داره بارعایت باید زندگی کنیم کنارش وگرنه بعدکرونام یکی میخاد افسردگیارو درمان کنه...

خخخ اخی عزیزم...والا ازخونه موندن ک چیزینمیشه.اینهمه مردم بیرونن.خدانخاد ک برگی ازدرخت نمیفته بنظرم ...

همین الانشم افسردگی گرفتیم والا

به خدا میگم فقط بیام از خونه بیرون 4 تا آدمیزاد ببینم اصن مردمم مهم نیست انقدر که روم فشاره 

همین الانشم افسردگی گرفتیم والا به خدا میگم فقط بیام از خونه بیرون 4 تا آدمیزاد ببینم اصن مردمم مهم ...

اره درکت میکنم..منم این مدلی شدم بعد دیدم نمیشه...زدم بیرون.ب قول خواهرشورم دایورت کن یه ورت 😀