2777
2789
عنوان

طلا

163 بازدید | 16 پست

بنظرتون تا دوماه دیگه طلا گرون تر میشه یا ارزون؟؟میدونم کسی قطعی نمیتونه بگه ولی بالاخره بعضیا سر در میارن ممنون میشم جواب بدین ❤

پسرم زندگیم ❤
فعلا ک در طول  روز هم نوسان داره ماه رو نمیدونیم خدا کنه پایین بیادش

الان چنده

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا ک در طول  روز هم نوسان داره ماه رو نمیدونیم خدا کنه پایین بیادش

ما واسه خرید خونه باید طلامو بفروشیم نمیدونم چی کنم صبر کنم یا حالا بفروشم 😭

پسرم زندگیم ❤
طلا شاید بالا و پایین داشته باشه ولی قیمت ملک قطعا روز به روز بالاتر میره، به نظرم زودتر خونه رو بخر ...

خونه رو خریدیم اما حالا میترسم طلا بیاد پایین نتونیم سر موقع پولو بدیم همین حالاشم کلی قرض و وام و اینا کردیم باز کم داریم 😭

پسرم زندگیم ❤

منم میخواستم بفروشم . از طلا فروشی آشنامون پرسیدم گفت فعلا صبر کن نفروش .

منم نمیدونم چیکار کنم 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
منم میخواستم بفروشم . از طلا فروشی آشنامون پرسیدم گفت فعلا صبر کن نفروش . منم نمیدونم چیکار کنم&nbs ...

هم دوس دارم همه چی ارزونی شه بخدا دلم کبابه واسه تازه عروس دومادا پول یه جهیزیه کامل ۴.۵ سال پیش الان یه یخچال میشه فقط 😭هم خودمون خونه خریدیم فقط یروز بره بالا من طلامو بفروشم باز بیاد پایین برسه به ۱۰۰تومن 😁

پسرم زندگیم ❤

بهار حان تونستی خونه بخری؟ 

اگ خریدی خیلی سود کردی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
بهار حان تونستی خونه بخری؟  اگ خریدی خیلی سود کردی

بله گلم خداروشکر خریدیم طلا بعدش خیلی گرون تر شد اما خونمونم تقریبا دو برابر شده

در کل خیلی سود نکردم چون اون خونه گ داشتیم و فروختیم و طلاهامم الان زیاد تر شدن ولی خداروشکر تونستیم بخریم و پول نقدی ک داشتیم بی ارزش تر نشد 

پسرم زندگیم ❤