2777
2789

عزیز به جای استفاده ازاون.مزوتراپی انجام بدید

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مزو میگن دردش زیاده

نه دردش زیادنیس.قابل تحمله

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
عزیزم حتی فکر خرید از ماهواره رو هم نکن. کل محصولات ماهواره محصولاتی هست که fda امریکا رد کرده و اوم ...

جدی؟؟؟

اخه تبلیغش مال ایران هست 

قبلا تو تی وی ایران میذاشت 

جدی؟؟؟ اخه تبلیغش مال ایران هست  قبلا تو تی وی ایران میذاشت

بله میدونم. خب میارن و تبلیغ میکنن تو ماهواره که قانونی وجود نداره. میتونی ازشون کد تایید fda بخوای و بری تو سایت امریکایی تایید دارو و بهداشت ببینی که نه تنها مجوز ندارن و دروغ میگن بلکه آسیب هم به پوست و مو میزنن. البته تجربه من بود فضولی نباشه شما مختار هستید

شما انجام دادی؟ سوزن چن تا میزنن؟ نتیجه گرفتی واقعا؟

برادرم خدمات پوستی انجام میده برای مشتریها.

یه دستگاه هست که توش سوزن داره.سوزنش درد تداره.یه سوراخای خیلی ریز ایجادمیشه رو پوست سر که مواد بره داخل پوست.موادای تقویتی که باعث میشه مو پرپشت و ریشه تقویت بشه.خیلییها انجام میدن.اگه درد داشت که کسی نمیومد

از پک ریزش فوراور استفاده کن. چیز بدی هم نیست. یه قرص مواد معدنیه. یه رویال ژل هست و یه شامپو.همش هم 100%ارگانیکه.این پیج رو ببین دایرک مشاوره بگیر

https://instagram.com/foreverliving.shop_shiraz?igshid=11c6n1oek2h7r

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست