2777
2789

مثل زنه ب همه چي كار داره البته مقصر مامانمه هرچي سد اومد پيشش گف نميشه پيشش حرف زد  فورا كف دست بابام ميداره

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

تاپیک منو بخون به،زندگیت امید وار میشی عزیزم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه الان با کرونا که نمیشه مراسم‌گرفت

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامانم سوپ بار گزاشت شعله زياد كردم ك جوش بياد كم كردم رفتم ب اندازه سه قاشق سر رف دادو هوار دوساله اي تو فلاني تنبلي رف گازو خاموش كرد

يعني ارزومه برم خونه خودم سال در سال نيام اينجا

بیشتر دل بابات از دستت خونه که دخترش عقل نداره توی کرونا نباید عروسی گرفت😒😒😒😒😒😒

چرا توهين ميكني؟؟؟ من گفتم ميخوام الان عروسي بكيرم؟!من خودم عقل دارم هر وقت كرونا تموم شد ميكنم نشد هم بدون عروسي ميرم انقدر زود قضاوت نكنين

تاپیک منو بخون به،زندگیت امید وار میشی عزیزم

خدا صبر بده ولی بهشون فک نکن خواهر جون

اسماتون عین اسم منو نامزدمه

من برای بدست اوردنت دلی را به دریا زدم که از اب میترسید
مامان منم خبرچینه بابامه!یه چیز خصوصی مادر دختری نمیشه بهش گف زودی ب بابام مبگه!واقعا خوش بحالتون اگ ...

مامان منم همينه نميشه ي حرفي زد بهش فورا ميره ميكه خسته شدم