2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من آزمایش غربال دوم رفتم دوبارهم تاپیک زدم یه نفر نگفت باید سونوی قبلیت همراهت باشه حتی دکترمم نگفت رفتم اونجا دوباره اینهمه راه برگشتم دوباره رفتم رسیدم خونه الان ۲۴ ساعته درد کمر دارم تازه یادم افتاده شیاف بذارم خوب بشم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
والا من آزمایش غربال دوم رفتم دوبارهم تاپیک زدم یه نفر نگفت باید سونوی قبلیت همراهت باشه حتی دکترمم ...

منم پرسیدم کسی چیزی نگفت ولی سونو و آزمایش قبلیمو برداشتم گفتم شاید لازم بشه

والا من آزمایش غربال دوم رفتم دوبارهم تاپیک زدم یه نفر نگفت باید سونوی قبلیت همراهت باشه حتی دکترمم ...

اخه زیر سونو ان تی مینویسه واسه سری های بعد همراهت باشه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

اتفاقا براي منم پيش اومد نميدونستم رفتم ولي دوباره برگشتم خونه و جواب سونومو دوباره بردم پدرم دراومد

نه نیازی نیست ناشتا باشین، مثانه هم معمولی باید باشه، فقط ممکنه جنین در موقعیت خوبی نباشه برای بررسی باید برین از اتاق بیرون تا بچرخه و بعد برگردین بببنین خوبه وضعیتش یا نه، برای همین ممکنه طول بکشه بیشتر از حد معمول، حتما خوراکی شیرین، نوشیدنی ویتایین سی و ابمیوه و اب باهاتون باشه که قند داشته باشن و کمک کنن به چرخش جنین.