2777
2789
عنوان

کلی حس خوب+عکس گل و گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 51 پست
جای مناسبی هست که اب رو خوب دریافت میکنه و زود خشک میشه.اسمشم اپونتیا هست.

اوهوم مال من چروک شده 😢😢😢از همین قلمه زد مامانم نمیدونم چیکارش کنم واقعا

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس گلهای مامانتون رو دیدم قبلا😊

اونا نصفش بود اونای دیگه گلدونشون خوب نیست عکس نگرفتم 😂

شب میریم گلدون میخریم فردا تو قسمت دو حتما تگت میکنم بیا ببین

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
منظور از نور مصنوعی چیه همین لامپ معمولیه؟

اره.یسری مهتابی هست مخصوص گل و گیاه.میزنن که اگه نور کم بهش میخوره نور کافی دریافت کنه.والبته برای همه گیاه ها مناسب نیست.و تمام وقت.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
اره.یسری مهتابی هست مخصوص گل و گیاه.میزنن که اگه نور کم بهش میخوره نور کافی دریافت کنه.والبته برای ه ...

چرا گلدونای من پشه ریز سیاه میزنه تازه م کاشتم😕

هر روز میبرن بالکن اسپری تار و مار میزنم 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
ببین چروک شدن دو علت داره.پرابی و کم ابی.

فک کنم کم ابی😐یکی از کاکتوسام گندید از پر ابی 

منم چشم ترسید کم اب دادم کلا تو کاکتوس استعدادی ندارم😐😟😞

چرا گلدونای من پشه ریز سیاه میزنه تازه م کاشتم😕 هر روز میبرن بالکن اسپری تار و مار میزنم 

اولا که اسپری تارو مار مناسب نیست.بعدشم خاک الوده و ابیاری زیاد پشه میاره.اسم گلت چیه؟

چرا گلدونای من پشه ریز سیاه میزنه تازه م کاشتم😕 هر روز میبرن بالکن اسپری تار و مار میزنم 

اسپری تارو مار میزنی ب گلا؟😮😑😑😑زنده ان هنوز؟

فک کنم کم ابی😐یکی از کاکتوسام گندید از پر ابی  منم چشم ترسید کم اب دادم کلا تو کاکتوس استعداد ...

ببین یه تاریخ مشخص کن.یا یه خلال دندون بزن تو خاک خشکیشو بسنج.

ببین یه تاریخ مشخص کن.یا یه خلال دندون بزن تو خاک خشکیشو بسنج.

من چون دلم میخواست تو آشپزخونه باشه جلو چشم گذاشتم پنجره ی اشپزخونه ک نور نداشت متاسفانه 

سه شنبه  و پنجشنبه اب میدادم یکی قلم کاکتوس داده بود دقیقا هم اندازه مال مامانم شده اندازه ی انگشت مال من همون اندازه مونده دیگه اوردم براش گفتم مامان من نمیتونم کاکتوس خراب میشن ناراحت میشم

من چون دلم میخواست تو آشپزخونه باشه جلو چشم گذاشتم پنجره ی اشپزخونه ک نور نداشت متاسفانه  سه ش ...

خب اشتباه کردی دیگه.کاکتوس به کم ابی مقاومه نه بی نوری.من الان نور خوب ندارم وگرنه گلهام خیلی رشد خوبی میکنن.

اسپری تارو مار میزنی ب گلا؟😮😑😑😑زنده ان هنوز؟

چیکار کنم صبح پا میشم اطرافش پر پشه ریزه

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن