پسر شش سال ای دارم که خودش و قاطی مشکلات ما کرده....دلم میسوزه براش بچه باید بچگی کنه غرق دنیای خودش باشه.....مثلا میگه مامان کم ظرف کثیف می کنم ک تو زیاد نشوری..یا میگه اضافه این غذا رو میزاریم واسه فردامون....یا گشنشه و نمیخوره به بقیه یا من میده....یا اگه آشغالی بریزه زمین سریع می ره جمش میکنه....کلا حس میکنم راحت نیست....راستی قدرت دفاع از خودش رو هم در برابر دیگران و بچه ها نداره ، چکار کنم ؟
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
الهی بگردم...منم اوضاع مالی بدی داریم...ولی جلو بچه جوری ولنمود میکنم که وصعمون خوبه....مثلا وسیله بازی میخواد پول رو نشونش میدم میگم ما اینقدر پول داریم اول موادغدایی بخریم هرجقدر موند برای شما...آخرش هم یا چیزی نمیونه یا اندازه یه خوراکی براش میمونه....ولی بارم سخته بعضی اوقات کم میارم..میگم بچم گناه داره ولی چه کنیم..انشالله خدا برای همه درست کنه
گاهی از گرونی و فلان جامعه داریم با شوهرم حرف میزنیم دخترم حساس شده بود هنش میرفت پول قلکش رو میورد میگفت مامان من کلی پول دارم😅 میگفتم عزیزم اینا برا خودت تو اصلا نگران نباش ما یه کارت حسابی داریم خیلی توش پول داریم هیچوقت تموم نمیشه تو اصلا نگران نباش🤣🤣. البته اسراف هم نباید بکنیم چون خیلی آدمای فقیر زیاده و ما باید قدر داشته هامون رو بدونیم و به بقیه هم کمک کنیم
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم