2777
2789

والا خیلی سر در نمیارم اما ادویه جاتو اینا بوی مرغو میگیرع دیگ

سیرم خوبه یک یا دو حبه🤷🏻‍♀️

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجلسیش اینجوریه که اول سرخ کنی بعد پیاز و ه یج و فلفل دلمه خلالی رو سرخ کنی مرغ رو بهش اضافه کنی زعفران دمشده و پودر سیر و فلفل سیاه و پاپریکا و نمک بریزی یکمم رب سرخ شده ویکمی آب تا نصفه مرغا خوشمزه میشه برا مهمونی

پیلز و با فلفل دلمه تفت میدم بعد مرغ هم میزارم داخلش زرد چوبه و کاری و دارچین و نمک میزنم بهش و تفت میدم تا به حال خودش قشنگ سرخ بشه بعد رب میزنم و تفت میدم بعد آب جوش میریزم میزارم تا جا بیافته در آخر یه ربع مونده به خاموش کردنش زعفرون میزنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اول مرغ و تفت میدم طلایی بشه بعد درش میارم و تو اون روغن پیاز و هویج و تفت میدم بعد مرغ و دوباره اصافه میکنم و سیر و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و یکم پودر کاری میزنم. بعد بهش رب اصافه میکنم و میزارم رنگ باز کنه بعد اب میریزم روش تا یک سانت زیر مرغ. میزارم جوش بخوره و بعد زیرش و کم میکنم. وسط کار بهش الو و ابلیمو میزنم ده دقیقه اخر کار زعفرون میزنم 

سیب زمینی هم سرخ میکنم  ماکارونی شکلی هم ابپز میکنم و کنارش میریزم و یکم اب مرغ روش میریزم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨